Utlandsresa here i come!

Som sagt jag fyllde ju år igår och det kändes v'äll lite konstigt , för när man var liten ville man bara fylla varje dag men nu när man blir äldre så vill man  inte  fylla år  alls ... Men  jag fick 10 röda rosor igår när jag kom hem av Mr Love och sen hade han köpt tårta och ett jättefint kort .. Sen kom det lite vänner som firade mig , men det bästa var att jag fick en utlandsresa av min kompis Tiger och Mr love dom hade gått ihop .. så jag får vällja vart jag vill åka men , dom betalar och MR love ska självklart föllja med ...

Ser fram emot att komma iväg med Mr Love för han har aldrig varit utomlands och jag vill att  han ska få uppleva den sköna värmen och dom ljusblå vattnen .. vi åker nog i augusti.

Lägger in två bilder  på två sköna tjejer , den ena kommer från Norrköping och den andra från Stockholm och dom var så söta och trevliga ... kul att dom åker ända till Eskilstuna för att fixa håret..Tjejen från Norrköping.Tjejen från Stockholm.

Fyller år och ganska äcklig smörgåstårta

Ja det är inte oki jag fyller år imorn , gud vad tiden går snabbt.. Jag har haft lite folk hemma hela dagen .. Jag och Tiger gjorde smörgåstårta  igår, men den vart inte god ... Jag måste vara ärlig mot oss själva jag spydde upp den fakltiskt då kanske ni förstår läget hehe.

 Hittils har jag fått pengar och en stella marcartney parfym  mmmmm det luktar ju så gott .. Jag ska ha fest nästa vecka och får nog mer av Mr love då hihihhih..

 Ha det bra min sköna

Xoxo Dompan

Full rulle och botox!Bilden är tagen från google, titta hon ser lika ung ut nu som för många många år sen


Hej!


Idag har jag ganska  mycket att göra i salongen och jag får kunder ända från Stockholm idag så det är ju super kul att dom åker så långt bara för att jag ska göra  håret på dom på min salong http://www.kristallgrottan.nu/...


 sen blir det nog hem och snabbt ut med hundarna sen måste jag åka och handla  mat för  på  söndag för  då ska jag närmligen bjuda på  smörgåstårta  .. Jag fyller år .

Jag funderar på att testa botox i pannan nu när man blir äldre .. Jag har länge haft bekymmers rynker i pannan men inte brytt mig om det. Men nu känner jag att det stör mig .

Är det nån som vet nån  bra klinik  till bra pris med botox??


Xoxo Dompan


Så får man inte göra!

Det är ganska kul att kolla på nagelteknologers   egna naglar det är nästan alla som har slitna och fula naglar hehe man glömmer bort sig själv , och när man väl hinner göra naglar på sig själv så blir man tvungen att dra bort dom  nästan direkt för man ska massera eller nåt liknade hehe :S

När man löser upp acryl så ska man ju använda en bortagnings vätska men jag biter bort dom  på mig själv och det ska man ju verklligen inte göra, men det är mycket lättare att säga till andra vad man ska göra en till sig själv hihihihi....

Snart kommer vår webbutik upp på hemsidan
www.kristallgrottan.nu där kommer ni kunna beställa produkter och löshår mm..

NU ska  jag väcka L och sen  ska  jag ge han frukost och sen blir det att gå till jobbet och fixa lite ... jag har mycket att planera inför min fest nästa  vecka .. jag fyller ju år och ska ha fest .

Xoxo Dompan

Lite mer löshår
 Ja här har ni lite nya bilder på kunden jag gjorde idag:) i snacka om lyxigt , hon fick naglar samtidigt när jag gjorde håret.När naglarna var klara,  fick hon sitta i min nya frisörstol  . jag älskar dom här färgerna. jag har blandat lite färger för att det ska flyta ihop bra. så här såg det ut när min frisörvän , hade klippt det,  så fint :)

Lyckas alltid komma bortNär jag syr in hår på en kundJa, det  lyckas alltid försvinna  strumpor hemma hos mig så irreterade !hmmmmmmm vart tar dom vägen ? Jag kan ju inte skylla på att det är nån som snor dom eftersom jag  tvättar hemma i lägenheten .. Jag har två st stora ikea kassar med udda strumpor.

 så nu måste jag gå på jakt efter strumpor i hela lägenheten...Ibland   när jag inte hittar två likadana  strumpor så blir jag ju tvungen att ta två olicka färger, och det kan ju bli lite pinsamt när man kommer  hem till folk men då skyller jag bara på att jag ska lära mig höger och vänster.

Eller som en ggr när jag skulle sätta på min son strumpor och vi hittade bara ett par rosa med nallebjörnar , då frågade jag om det gick bra att ha dom i skolan , då sa han att  det är lungt mamma , jag säger bara att du har missfärgat dom.... Han är ganska smart han hehe.

Nä nu blir det jakten på¨strumporna, ha det bra!

xoxo Dompan


Ny frisörstol och massa hår.

Godmorgon alla galna där ute..

igår hade jag fullt upp , min kompis Olivia kom och förlängde håret ... och då tänker ni jaja  det är vä väll inte  så farligt .. Men hon ville ha 350 st slingor och jag avrådde henne men hon var bestämd och vet riskerna mycket väll så det var bara att börja jobba ... Vi höll på från halv tio till   sex på kvällen och  då var jag hellt slut men då hann jag massera Millis imellan :) ..

Sen har jag köpt en ny frisör stol den var så fin ... cool design och lite annorlunda så det inte ser likadant ut som alla andra frisörsalonger.

Jag jobbade ju ganska sent och kom nu på att jag inte har matlåda så det blir väll att äta ute idag  hmmm pizza kanske..

Ska försöka fixa min nya frisörstol idag så man kan använda den , man måste skruva och fixa .. tur att min smarta praktikant är där idag så hon kan hjälpa mig hehe.

 Ha en bra dag ... jag ska snart lotta ut en hårförlängning .... ska bara komma på en bra  tävling först.

xoxo Dompan

Lite spring

Sorry att jag inte skriver så myket men jag har massor att göra , det är mycket löshår så det är kul . peppar peppar ta i trä... hörs lite sennare xoxo Dompan


Lite Jobb!

Hej

Jag vaknade som vanligt ganska tidigt idag och gick ner till Tiger och drack lite kaffe ... Ska snart till salongen och fixa lite  vi håller på att bygga lite nytt där inne .. Lite hyllor för håret osv eftrsom jag beställt mer löshår..

Tänk på det alla där,  ute det rekomenmderas INTE att färga eller tona löshår det går men det rekomenderas ej... Man får hellt enkelt göra det på eget bevåg .. jag själv brukar tona löshår men det går bra från gång till gång ...

Känner mig lite frusen idag , jag vet inte om jag börjar bli sjuk :S  jag hoppas att jag inte blir det .. jag har ganska mycket den här veckan så jag bara måste jobba..

Jag och Tiger gjorde ett litet test vi gjorde en hand med gele och en hand med xlnts nails  bara för att se vad som sitter bäst på henne , en så länge så leder xlnt nails hehe ;) kul att göra lite  tester hit och dit ...

Snart kommer vår lilla webbshop upp där man kommer kunna köpa produkter för afro och även löshår mm det är tack vare Jocke ( min massageterapefts kille) att det är möjligt..

Just ja jag har  börjat läst sluta rök boken för min vän Tiger varje kväll arnas  blir det inte gjort :) så nu funderar jag på att göra en videoblogg med ett kapitel lite då och då,  så kan alla ni som röker och vill sluta titta och lyssna när  jag berättar om boken  bra va ?

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen iväg ha en bra dag mina vänner .. glöm inte att skriva lite i gästboken på

www.kristallgrottan.nu

xoxo Dompan

Kylskåpet åt helvete

Läskigt igår så exploderade mitt kylskåp mitt i natten som tur var så har jag ju min bästa vän under mig  , så jag gick ditt vid ett i natt :S  Vi hade ju storhandlat så det var ju ganska mycket som vart tvunget att fixas med ... Men jag klämde in maten så det gick till slut .

Fick sitta i telefonkö i ca 1 timme idag för  att ringa vakt mästaren :S så nu ska dom komma under dagen för att titta,  men det lär ju inte gå att fixa hmmm vad ska jag göra till frukost och allt .. Det måste dom ju fixa .

Igår hade jag härliga Line  på besök på
www.kristallgrottan.nu som  jag gjorde naglar på med ett nytt system tack Janne och Susanna för era  nya produkter det gick riktigt bra faktiskt.

Nu ska jag till jobbet och fixa innan min kära kund nadja kommer massa  kramar

Tack Frida och Pelle!Fick tips från Frida och Pelle om naglar med lite zebra stripe på så jag gjorde dom här ..
Det är acryl som jag byggt den vita manikyren på ,  sen har jag gjort svarta stripe med glitter med en dekoreringspencil.

Detta var ett test  så jag ska försöka göra dom ännu finare nästa ggr. hehe träning ger färdighet.

xoxo Dompan

Luriga tanter :P
Ibland när man  jobbar ,så kommer det in folk som man på nåt sätt verkar ensamma,...Dom berättar hela sitt liv när man gör behandling på dom .. Det är både intressant men iband vet man inte vad man ska säga ... När dom berättar att dom är ensamma .

För ett tag sen så kom det in en äldre tant i salongen och sa att hon gått förbi flera ggr och att det lyste värme om hela salongen så  hon  vågade sig in den dagen... Hon berättade att hon hade skyddad indentitet och att hennes man som hon rymt ifrån var polis alltid lyckades hitta henne... Ja  hon hade en så hemsk historia  så jag visste inte   hur jag skulle kunna hjälpa  henne.
 
Hon berättade att hon väntade in ett skadestånd och att hon inte ens hade mat över helgen så jag  gjorde det man inte ska göra ... Jag gav henne pengar och hon skulle komma in efter helgen och betala men  hon kom  aldrig ... Jag förstår inte hur ma n lan lura en människa som bara vill en väll , snacka om  att jag kände mig dum.. hur kan man sitta och ljuga om en så hemsk grej i typ två timmar ... Hmmm

Det finns så mycket luriga människor därute  så det är bäst att man inte litar på nån utom sig själv.

ta hand om er och tänk på att  behandla  din nära bra

Xoxo Dompan

Mina uggsJag blir så irreterad , jag bara älskar mina uggs dom är varma och  sköna ända tills jag insåg att det blivit ett stort håll i sulan :S så och att det kommer in både vatten och stenar i dom när jag går ... ja och nu hittar jag inte kvittot så klart och jag har nästan inte använt dom nåt ...

Jag har försökt att tänka om man kan hälla i nåt karlsson klister ellet nåt annat  men tror inte det kommer gå hmmmmm så irreterad..

Det känns som att allt bara går sönder hela tiden... Det är nog dax att ta en ordentlig shoooping runda till Stockholm snart.. Jag har inte shoopat ordentligt sen jag öppnade salongen ...  Jag är ju bara ledig 1 dag i veckan och det är söndagar och då passar vi  på att åka och handla , tvätta osv man hinner inte så mycket mera faktiskt..

Jag hoppas att mina praktikanter Sandra , Leigh och Sanna kommer den här veckan , det är  så tomt utan dom ....

 Nä nu ska jag stressa och göra mig iorning, sen blir det att spinga till jobbet .

Xoxo Dompan

Vakna med the voice!

Hej!

 Äntligen så har vakna med the voice kommit tillbaka i rutan , det har  jag verkligen saknat hehe..Jag  älskar deras galna upptåg..Allt skvaller som dom kommer med hihihhh.

Det känns som att idag har verkligen jobben kommit igång ,  nu är all jul ledighet över och nu börjar allvaret på riktigt..

Jag ska lägga ut  bilder från en grej jag testade på en kunds naglar , tack vare en annan vän så jag lägger ut bilder på  det sennare..


Jag känner mig verkligen trött idag , ska dela ut flyers idag med olicka erbjudanden.

Xoxo Dompan


www.kristallgrottan.nu

Hej!

Nu har våran nya hemsida kommit upp
www.kristallgrottan.nu  vore jättekul om ni ville skriva nåt i gästboken ..Det är våran massageterapefts kille Jocke som gjort hemsidan och han är så snäll .. Tack jocke .

Xoxo

En skön helg!

 Jaha nu har det gått en helg till  helgerna går ju så fort  man vill att det ska vara lite längre hellt enkelt.förrut så gillade jag inte söndagarna det kändes som en onödig dag men nu är det min bästa dag för det är min enda lediga dag på hela  veckan....

 Igår  var   jag på fest hos en  vän och det var trevligt , men jag längtade hem till Mr love så han hämtade mig redan kl  22 jaja jag vet att jag är en party poper eller hur det nu stavas hehe men borta bra och  hemma bäst eller vad säger  ni??

Jag var en hurt bulle idag iallafall jag och Tiger var  på långpromenad med hundarna så nu har man  fått bort fläsket lite iallafall haha..Tur att man gick ut och  på promis för idag gjorde mr love tårta och jag råkade äta lite för mycket av den som vanligt hihihi... Jag känner mig som en ballong.

 Nu ska jag nog lägga mig i soffan och ta min duntäcke och sen titta på en grym film .. vad ska ni hitta på idag då?


En skön helg!

 Jaha nu har det gått en helg till  helgerna går ju så fort  man vill att det ska vara lite längre hellt enkelt.förrut så gillade jag inte söndagarna det kändes som en onödig dag men nu är det min bästa dag för det är min enda lediga dag på hela  veckan....

 Igår  var   jag på fest hos en  vän och det var trevligt , men jag längtade hem till Mr love så han hämtade mig redan kl  22 jaja jag vet att jag är en party poper eller hur det nu stavas hehe men borta bra och  hemma bäst eller vad säger  ni??

Jag var en hurt bulle idag iallafall jag och Tiger var  på långpromenad med hundarna så nu har man  fått bort fläsket lite iallafall haha..Tur att man gick ut och  på promis för idag gjorde mr love tårta och jag råkade äta lite för mycket av den som vanligt hihihi... Jag känner mig som en ballong.

 Nu ska jag nog lägga mig i soffan och ta min duntäcke och sen titta på en grym film .. vad ska ni hitta på idag då?


Lets dance igår!

Igår så var jag hemma , trots att vi var barnlediga ... Jag har ju såklart handlat massa snacks och coca sola hehe det kan jag ju inte vara utan så här på fredagskvällen hehe ..Jag känner mig så onyttig när jag sitter och trycker i mig men kan inte vara utan .... Jag var hemma hos Tiger en stund på kvällen sen gick jag upp till mig .Det är perfekt att ha sin bästa vän under mig , det är inte som att hon bor i en annan lägen het det är mer som att vi bor i samma hus, bara det att jag bor på övervåningen och hon på undervåningen...

Tittade på lets dance  och det var bra , det tar ju ett tag till dom blir så där riktigt duktiga ... Alla var ju lite nervösa när man tittade igår .. men nu har man ett nytt program att föllja.

Nu ska jag snart till salongen (
www.kristallgrottan.nu )   och jobba och det var så kul för igår så kom det in en äldre tant som var 78  år och jag färgade hennes fransar och bryn sen vart jag chokad för hon ville boka in sig för hårförlängning hehe så söt men men det ska bli kul att hjälpa henne idag... bara hon kommer ihåg att hon bokat :S

Det är ganska kul man har allt från 14 år till 78 år   i salongen  ..

Sennare idag ska jag nog åka och handla lite mat oså , ska kolla med Mia om jag ska föllja med till vår vän sandra ikväll

Hörs sennare!

Äntligen fredag!

Gud vad skönt det är med fredagar , man känner sig lite mer pigg fast det egetligen borde vara tvärt om för det  är ju  sista dagen på veckan ..

Ikväll ska jag som sagt titta på Lets dance ,det ska bli kul att se när dom lär sig alla svåra danser  .. Jag såg ju även stjärnor på is men det tyckte jag inte var lika kul ... men jag såg det ändå hehe..

Igår var det segt på jobbet det är ju många som inte har pengar efter jul nu . Men jag var där ändå och tur var väll det för jag  fick in två bokningar.. Det är ju alltid nåt., ibland är det jobbigt att vara egen företagare för det är mycket slit ,men även mycket kul.

 Idag har jag tre kunder och ta hand om! En tjej som ska ha inbakade flätor och  sen min favvo kund Maria  hihih som vi ska hitta på nåt nytt kul med hennes naglar nu igen  ..

  Sist så hade hon rosa manikyr med massa strass på. Men nu  funderar  hon på att ha svarta tippar  med några dekorationer på , det blir nog fint ...

Hmmm jag kanske borde lura på henne lite airbrusch denna ggr ..

 Men iallafall sen har  tjej som ska laga naglar så det finns lite att göra idag..Jag har inga problem att jobba mycket, bara man har kunder det är inget kul att bara sitta.

Innan jag ska hem ska jag hinna träffa en tjej som vill hyra in sig hos mig i salongen 


uschhhhh bääääää

 Idag känns allt så himla trist ,  jag har haft ett par såna dagar nu , det är kallt och tråkigt ute och nu vill jag att snön ska försvinna ...  Jag sitter i salongen och väntar på en vän  ska komma, så det händer lite :)

Ni  vet när man känner sig så där nere och timmarna går så sakta... vet inte vad man ska hitta på..

Jag har egentligen massor att göra men vet inte vart man ska börja med allt .. Jag känner mig stressad för jag fyller snart år och jag har inte planerat någonting än :S så vad ska man hitta på till sin födelsedag ??? Det kan man fråga sig ...

jag var inne ett tag på att ha nåt slags tema men jag vet inte riktigt..

Men men hoppa från ämne till ämne snart så börjar nya lets dance och det ska jag verkligen kolla på , det kan bli riktigt intressant ju hehe.....

vem ska ni heja på i det nya gänget ,??? jag har inte hunnit bestämt mig  än men det kommer..

Ha en bra dag !

xoxo Dompan

Vanessa maila mig..

Hej!

 om du ser detta , maila oss på en ggr blir lite oroliga  när vi inte hört  ifrån dig ...

xoxo Dompan

Vad glad jag blir!

Fick  mail angående att det var en tjej som kallas misso som  jag gjort löshår på hade skirvit om  i sin blogg, gud vad glad jag blev när jag läste hennes inlägg om mig .... Nu kan jag le på jobbet hela dagen hehe...

läs och se själva ,här är hennes blogg klicka på länken,

http://miss0.blogg.se/

Extra arbetare!

Hej!


Jag sitter här alldeles  rödsprängd i  ögonen , jag har inte kunnat sova på hela  natten  för att min granne brevid mig hade fest till typ 7 imorse ( inte Tiger) så nu kommer jag vara seg hela dagen  på jobbet ..

Jag har det lungt idag så det blir att städa och planera lite , sen väntar jag in löshår som ska komma från indien :P  och sen väntar jag två st jackor till min lilla nakenhund spike som jag hittat på tradera..jag gillar tradera man kan hitta gabska bra grejer där.

 Idag ska min son föllja med till jobbet för att fritids är stängd , så nu måste jag försöka att underhålla honom hela dagen och har ingen aning om hur jag ska  göra det .. Men jag tänkte sätta han i lite arbete hehe damma hyllor osv

 Fick ihop den där dumma garderoben från  jysk igår och fy sjutton vad mycket skitdelar , tacka vet jag ikea mycket bättre.. Men men nu har jag iallafall fått ihop den.

Ha en bra dag .


Xoxo Dompan


ibland är allt så segt!

Idag är en sån där dag när allt är så himla  segt........ hmmm vill att nån ska komma och hällsa på i salongen grrrr inte kul att bara sitta..

Igår var jag på ikea som sagt och det finns ju alltid massa grejer man vill ha :)  jag har börjat få jättemysigt hemma nu ...

Nu vill jag bara att våren ska vara på gång så man slipper den här himla kylan inte kul alltså...

Nä nu ska jag göra lite kaffe och fortsätta dammsuga så glamoröst har jag det idag men det måste göras..

Xoxo

Lite glitter vill man alltid ha hehe Hade lite tråkigt på kvällen hemma  igår , så jag och min granne zandra  gick och hämtade gele  från salongen och  jag gjorde  gele  naglar på mig själv  ;)...Jag blandade glittret själv..

Det är ju  inte lika lätt att göra på mig själv som det är på en kund men det duger i alla fall jag  är alltid så kristisk mot mig själv..


Vad ska ni göra en söndag som denna..?

Snart kommer en ny hemsida på
www.kristallgrottan.nu, jag kan avslöja att den går i rosa.

Xoxo Dompan

Kalt och inte alls ballt!

Uschhhhhh jag vaknade nu kl åtta och höll på att frysa ihjäl , min lägenhet är jättekall så det var bara att gå upp och sätta mig framför datan med ett tjockt täcke :S    Jag vet att jag har sagt många dar att min kära vän tiger ska  bli min granne men det har kört ihop sig med skjysst för henne men idag ska det äntligen bli av ..

jag fick massa nytt löshår till salongen igår jätte fint i massa olicka färger tur att jag har hunnit gjort inventeringen innan , arnas hade jag haft massa mer att göra...

Det börjar mer och mer likna taj mahal i salongen eftersom jag får mer och mer ... kom in och titta alla tjejer som älskar löshår.. Jag har även lösa klips mm

 nä nu ka jag fortsätta att sitta och frysa sen ska jag till salongen vi ska jobba med våran nya hemsida som min massageterapefts kille håller på att göra den blir lite sötare en den vi har nu ... vi ska ha massa bilder och  sen ska man kunna boka tid via hemsidan , och beställa löshår.


Xoxo Dompan

Ner till rumpan var det !

Folk som tror att jag överdriver när jag sa  i mitt tidigare inlägg att jag hade gjort en förlängning ända ner till rumpan  på en kund  så lägger jag här in lite bilder så får ni se själva hehe...

Tjejen heter sanna och är så sööööt. l jag lägger även  in lite blandade bilder från salongenÄnda ner till rumpan....

Lilla gelenaglar med vita blommor.
Franska tippar med svarta stripe och lite rosa.... en  fransk manikyr
En liten fruktbricka till min  lilla kund :) och lite skvaller hhohhohoholite mer bilder :)I inne i massage och duschrummetfrån nagelhörnan med min praktikant alexandra.Min lilla värmespis , visst är den sötFrån mitt andra nagelbord där vi gör gelenaglar. och airbrusch.En del från min hårhärna:)jag gjorde vågigit löshår på en tjej från örebro :)

Arbetsnarkoman nästa.....

Hej  era glada små korvar!

Ibland käns det som det enda jag gör är att jobba och åter jobba hihihhihihhi ibland käns det som att alla andra är lediga utom jag .. jag jobbade på nyårsafton och även på nyårsdagen  och idag är det ju den 2 januari så det är en  vanlig dag så jag jobbar idag med....
 
Men funderar på att gå hem lite tidigare och hjälpa Tiger iorning i sin nya lägenhet.. hon  skulle flyttat in igår men tog det idag istället...

 Igår gjorde jag hårförlängning på en jättetrevlig tjej från dingtuna hon var hemma från oslo så hon passade på att få håret längre och det blev verkligen långt hehe ända ner till rumpan...

När jag kom hem så gjorde jag  bakade potatisar med skagen det var sååå gott sen satt jag framför tv och såg victooria secret show men jag tycker inte den var lika bra som förra året när heidi uppträdde med sin man  seal det tycker jag var så himla gulligt ...

 Nä nu ska jag ner och titta ifall Tiger har kommit in i sin lägen het och sen ska jag städa i salongen som vanligt..

 Jag såg filmen Anaconda 3 igår, men  det var inte mycket att hänga i julgranen. den får 2 av fem möjliga .


Xoxo Dompan