Seg med bloggen

 Jag vet att jag lovat att bli bättre på att blogga men jag hinner inte riktigt med  , fast jag egtlkigen vill hinna med ..

Det är mycket jobb i salongen  ...  Jag träffade min advokat i går ;)  och han  är den bästa som finns .. han är så stört skön..

Sen kom Erica och jag  vart tvungen att göra en jättesvår hårförlängning på henne , för hon hade blekt sönder sitt hår :S  Jag tyckte så synd om henne men det vart  faktisk jättefint .. jag var lite orolig när hon kom in och tänkte hur ska jag lösa det här , men det gick med lite envis het från mig själv hihihihh.

Idag ska jag   städa och sen kommer Angelika till salongen och ska förstärka sina naglar mm..

Viktigt med folk som gör hårförlängning ... gå aldrig och lägg er med blött hår ... red ALLTID ut håret efter  duschen och använd alltid inpackning .. jag rekomenderar loreals absolute repair den är super det är en gul förpackning... 

Löshår måste man vårda som ett barn , det är mycket jobb och det är ingen dans på rosor . man ska tänka sig noga för innan man gör löshår om man är beredd att jobba mycket med det , arnas är det bättre att vara utan ..

 Nu ska jag till jobbet , ta hand om er !

xoxo Dompan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback