Ringar                                                                                             Visst är den fin :P
Hej Svejs !

sorry för jag slarvar  med att skriva  det är  inte meningen    men  har mycket.

I  torsdags så beställde jag och Mr love ringar och jag fick den ringen som jag verkligen tyckte om  . lite speciell, vi vill ju att våra ringar under ska synas som  vi har tatuerat... Det är ganska bra för både jag och Mr Love  har jobb som man  inte kan ha ringen på sig hela tiden,  men  då har vi ju våra underbara  tatuerade  ringar  under , smart va ?  så vi behöver aldrig känna skam om vi inte ska ha på dom på oss  när vi badar eller nåt för vi har ju alltid våra tatuerade ringar på oss jejejej .....

 Mailade företaget om min bröllopsklänning  igår  och den är klar nu :P så jag borde ha den nästa vecka , jag är så  förväntansfull ,  tänk om den inte är bra nu ... men men det återstår att se .

 Många har börjat fråga vad vi önskar oss i bröllopspresent , mmmm vi blir glad för vad som hellst , men det vi verkligen önskar oss är ju att  åka utomlands ,:) så därför  önskar vi oss sponsring av nära och kära till en resa .. Även om man  bara ger 100-300 eller nåt. tänk  om alla  skulle sponsra så blir det ju mycket pengar ..

Pierre Larsson en av mina gammla vänner som är grym fotograf kommer att fota våra bröllopsbilder  och sen har jag   hyrt in karaoke anläggning med värd  och allt så det händer lite på kvällen  det ska bli så kul..

 Nu ska jag fixa iorning mig , jag  har en kund från stockholm idag som ska göra sitt hår så jag måste  städa innan henne .

Ha en riktigt bra dag !

Xoxo Dompan

Kommentarer
Postat av: Ellen

Jättefin ring! Tycker det låter som en superkväll och hoppas ni kommer iväg på en kärleksresa. Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback