Strängnäs marknad och film mys

Igår så åkte jag och min Henke  till Strängnäs marknaden och   kollade runt  lite ,  jag köpte lite smått och gott jag hittade  bl a en super tuff mössa till Liam där det står  `Mamma betalar` haha tyckte den passade bra på han :) sen köpte jag massa hundben till hundarna så dom blev och glada sen ett par örhängen till mig ..
Henke köpte strumpor  och det var sjukt billigt 20 par för 100 kr   super billigt ju, jag kommer ihåg att förrut så köpte jag alltid strumpor med en massa motiv  på men har slutat med det för jag hittar aldrig strumporna som ska passa ihop så bättre att köpa svarta strumpor för då hittar man alltid nån som passar ihop :)hehe smart va ?
Efter det så åkte vi och hyrde tre filmer  och köpte massa gott och hade en riktig myskväll  vi kollade på en av Irene huss nya film kriminalfilm  dom är riktigt spännade :) men efter det så var Henke trött  så jag tittade på klockan och den vara bara 21 haha så har sovit  sjukt många timmar i natt  .
Nu är jag hemma  och ska snart åka och fika med Linnea och Nattis sen ska jag och träna med Bellis och kanske ha lite film kväll hemma hos henne.
Väntar med spänning att mitt paket ska komma med alla mina nya kläder och skor och även massa julklappar till Henke och Liam :)
Ha en grym söndag gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback