Soliga dagar!

Här har ni mig som blond :P
Sitter här ny vaken i köket och ska snart iväg till jobbet :) och göra lite fransar och löshår, full fart och det gillar jag , hellre för mycket en för lite..


Jag längtar tills på lördag när jag bjuden till  Nina som fyller 25 år  och det är 8 st glada tjejer som är inbjudna av nina och det är  dessa söta tjejer

Nina såklart födelsedags tjejen , Mia,Pillan, Emma,Bella, Madde och jag ,hmm nån som saknas hmm kommer inte på den sista hur som hellst så ser jag verkligen fram emot det.. synd att  inte ida kunde komma hon är utomlands :(..

Denna gång har jag gjort allt i tid , jag  har redan ornat med present , slagit in den, köpt några cider som jag kan ha under kvällen, bestämt vad jag ska ha på mig osv bra va?

Jag  ska ta massor med bilder och sen tänkte jag även filma lite på kvällen så jag  kan göra en film av det så ni får se.

Det är cocktail tema så alla kommer ha fina klänningar;) och det är ju superkul för det är ju inte så ofta man verkligen får klä upp sig så jag ser verkligen fram emot att se alla söta tjejer.

Jag ska ha en röd klänning som ser ut som ett paket hehe hörs snart igen.

Tack för att ni läser min blogg, och orkar vänta när jag är lite seg på att uppdatera.

Xoxo D

Kommentarer
Postat av: Charro

åh, vad roligt med födelsedagsfest :) hoppas ni får en riktigt trevlig kväll, ni kommer vara så fina i era cocktail-klänningar..!Vi ses på måndag, då blir det naglar ;)Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback