My Iphone!

Jaaa jag vet inte hur jag lyckas med vissa saker men jag har gjort det ... Jaa ni ska inte tro att det är nåt bra jag lyckats med :( neeeej ja skulle uppdatera min Iphone och  kopplade ihop den med min  lap top och med itunes sen  vet jag inte vad som hände för sen  försvann all programvara på telefonen :S .
Hmmm ja vet hur lyckas man med det .....

Åkte till min gamla arbetsplats Dannes bar  och  chefen( Danny) där skulle hjälpa mig men  det gick inte :S så nu skulle han ta hem telefonen och försöka laga den :) tur för mig så hade jag ju två iphones hehe så jag fick ta min andra telefon  men det är inte lika fin ,men men den funkar iallafall..


Det är  en av nackdelarna med Iphonen  att den är ganska ömtålig och batteri tiden är ju grymt dålig på den tycker jag , men arnas är den ju sååååå jäkla bra..I love it!


Nu har jag lite att fixa med jag ska bl a ringa Resia och Ticket och kolla resor till LA, jag  hoppas det blir fint väder idag.

So long my friends hör av mig lite senare :) ska försöka blogga lite oftare om ni lovar att kommentera mera hehe..xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback