Min Naala var sjuk!

Igår så mådde inte min Grandis (Naala ) alls bra hon var jätte sjuk hon  ville  inte äta nånting :(jag  fick lite panik så jag ställde mig och lagade en kött måltid  men hon ville inte ens ha den , då förstod jag att det var nåt som var fel..

Jag ringde till vetrinärerna och råd frågade men dom sa att jag skulle avakta lite , att hon kanske bara vara lite kräsen med maten osv.

Men  sen  när jag gick på promenad med henne så bajsade hon blod och då vart jag riktigt orolig.

Jag åkte till vetrinären som för övrigt inte var bra anser jag för det ändå hon gjorde var att klämma lite på hennes mage  ( hon tog inget blodprov och ingen röntgen )  men hur som helst så   mår Naala bättre idag ..

Hon har ätit och druckit vatten som vanligt :) så det kanske bara var nåt hon hade fått i  sig det kostade mig 780 kr för att tjejen skulle klämma lite på magen det är ju galet ..

Klart min hund är värd alla pengar i världen men tycker det är sjukt att dom får ta såna priser  för knappt nåt jobb alls ..


xoxo D

Kommentarer
Postat av: Emilie

Har efter många vetrinärsbesök lärt mig att de flesta vetrinärer suger. De enda de vill är o tjäna pengar. Numera åker jag endast till city djursjukhuset odenplan. Där det finns specialister på alla områden. Mycket dyrare men billigare i längden för där får man rätt hjälp på en gång. Gick till en vanlig vetrinär i kholm med min Mastiff. La ut 15000 på 4 månader på honom. När vi sedan tog honom till spec visade det sig att han fått hel fel behandling o pengarna var bortkastade. Och att hunden gått sjuk i flera månader vilket han inte hade behövt. Strömsholm Västerås är jätte duktiga också :)

2011-03-19 @ 11:39:41
Postat av: Dompan

Till Emilie: ja man kan bli så himla arg på dom för det handlar ju om våra älskade djur

2011-03-19 @ 18:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback