Glad midsommar :)

En gammal bild på mig :)
Glad midsommar hoppas  ni får en trevlig dag och att solen kanske visar sig men det är väll för mycket önskat för den har ju knappt visat sig på flera veckor usch säger jag bara för detta trista väder..

Jag är nu på väg till jobbet ,  jag börjar redan kl 8.00 idag  men har bara två kunder  sen ska jag umgås med min son Liam och  min man Henke sen blir det att åka till Stockholm och träffa Nattis wiii det  ska bli super kul.


Jag stannar nog till Söndag sen på måndag ska jag tatuera brynen igen :) det har gått lite mer en ett år nu så nu är det dax igen för dom har blekts ganska mycket :) tycker det är så skönt att slippa måla dom skulle nästan kunnna göra eyeliner med så slipper man det med ..

Förresten visste ni att midsommarstången är en gigantisk penis jaaaa ni läste rätt kolla här nere
varför midsommar stången såg ut som den gör? jag  skickade ett sms till 118 100 o dom svarade så underligt:)
"Förr i världen sågs Midsommarsolståndet, tiden på året när solen stod som högst på himlen, som en period av fruktbarhet god lycka. Så till tidens ära reste man en stor fallossymbol (penisavbild) och man dansade runt den för att bli fruktsam så mna fick starka och friska barn. Fallossymboler är väldigt vanliga i fruktbarhetsriter över hela världen eftersom att det är de som "skänker" barnet till kvinnan!" 
Haha detta tyckte vi var väldigt roligt eftersom då är midsommarstången en penis! Och så dansar vi runt den, sjukt eller hur?. 


xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback