Graffiti :)

Ja ska ju göra om lite på kristallgrottan snart  för att göra det bättre :) dels för mig men även för min praktikanter :).

Ska ha en hel vägg med graffitimålning som min tatuerare ska göra :) ..

Han är en av Sveriges bästa  graffiti målare bra va ? hehe.

Men vet inte riktigt vad jag ska ha ,  men vill ha en massa härliga färger det vet jag iallafall .

Sen ska Min man Henke bygga ett till behandlings rum för att jag ska kunna vara där inne när jag gör fransar mm plus att praktianterna ska kunna ha massage, ansiktsbehandlingar där inne  så det kommer blir lite förändringar på kristallgrottan fram över  och det är ju alltid kul :) ..

Jag skulle även  vilja göra om golvet ( hatar det ) skulle vilja ha svart klinkers men det får nog vänta för det  är jätte dyrt pga att marken är ojämn och då måste man lägga ut ca 30 tusen kr men jag har lite funderingar på att lägga nytt laminant  golv med fake klinkers i svart det   kan ju bli bra :)..

Ska prata med tatueraren idag och se när han har möjlighet att göra väggen .

vad tycker ni jag ska ha på väggen ????


1. Nån cool text ?

2. Massa härliga färger i orage neon rosa , lime grönt mm

3.Palmer , stränder, solstolar vatten mm

4. Massa nagelack,  diamanter, tjejiga motiv mm

5. new york ??


Tacksam för tips :)


xoxo D

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tycker nummer 4 med nagelack och tjejiga motiv m.m.

2011-07-06 @ 10:28:19
Postat av: anna

Hej Dominique!Jag har verkligen panik och den enda jag litar på just nu är dig! Jag vet att det finns jättemånga bra frisörer men du verkar vara den bästa.Jag gjorde en keratinförlängning för ca 3 veckor sedan, allt gick jättebra och håret var supersnyggt. (Har gjort på samma salong förut och varit jättenöjd) Men för ca 5 dagar sedan, hade jag håret i en fläta och var ute och åkte speedboat, tänkte inte mer på det, men sen när jag kom hem så hade ALLT hår fastnat i en enda stor boll!!! Om jag försöker "gräva" ut hår, så hör jag bara hur stråna går av. Jag får verkligen panik!Tror du att det finns något sätt att lösa trasslet på? Eller måste jag klippa av hela håret?Jag vet att jag borde gå tillbaka till samma salong men litar inte på dom riktigt (dom pratar väldigt lite svenska - thailändska frisörer..) och som sagt, har gillat dig sedan "Baren"..

Postat av: Dompan

Om löshåret , lägg massa balsam och försök sitt och kamma det akn ta jätte lång tid jag hoppas att du får orning på det :) kram

2011-07-06 @ 18:07:38
Postat av: Dompan

Till Camilla : tack för tipset :)

2011-07-06 @ 18:08:08
Postat av: Åsa

Det kan väl stå kristallgrottan på väggen blandat med diamanter och en massa tjej-grejer? Går nog att få det riktigt snyggt =)

kram

2011-07-06 @ 18:15:34
Postat av: Dompan

Till Åsa : inte dum ide` hmmmm ska se vad som går att göra hehe kram

2011-07-06 @ 18:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback