Trött trött trött

Fasiken vad jag kan bli arg på mig själv ibland , jag är alltid så virrig och lägger alltid bort grejer och  det är INTE OKI .......

Nu har jag lyckat tappa bort min DG glasögon och har ingen aning om vart jag lagt dom grrrrrr jag vill hitta dom nu..

Jag har ju migrän ganska ofta och det brukar bero på att jag slarvat  med  att ha glasögonen på mig , jag har ju  ingen lust att köpa nya  direkt, sist råkade jag ju spola ner glasögonen i toaletten vad är oddsen på det ???
Nä jag vet inte ens vart jag ska leta , faaaaaan faaaaan faaaaan vet ni vart man kan köpa en sån där som man kan ha på nyckelklippan som kan hitta   nycklarna det skulle jag behöva verkligen.
Jag fyller år nästa vecka så nån kan ju säga till min man att jag behöver en sån  hehe.
Nu ska jag snart till jobbet så jag hoppas  verkligen att min  mopedbil vill funka för  där ska jag trycka in min älskade son ;) , mIn grand danois som väger ca 50 kg  och min lille herr nakenhund spike och sen ska jag få plats att köra ochså hehe jaa du det ser nog ganska kul ut när jag öppnar bakluckan och den stora hunden hoppar ur denna lilla bilen vem vet ni kanske ser mig puttra runt här i Eskilstuna det står kristallgrottan på bilen..
Nu blir det nagelfix på min salong www.kristallgrottan.nu passa på att boka in er för att  få naglar , löshår tatueringar, massage mm
xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback