God morgon 2011 here i come

Hellu

Hoppas ni hade en riktigt trevlig kväll igår och inte för mycket fylla hehe ;)  jag hade det mysigt var bara hemma med familjen och hundarna :P.
Märkte redan tidigare på kvällen att vår stora hund Naala var lite orolig så vi stannade hemma  , jag var bjuden  både till Mia och Bella men kändes dumt att åka när hon darrade som ett litet asplöv :S men det  gick  ganska bra iallafall..
Vi sköt massa  små smällare med Liam  på bakgården han tyckte det var så kul :) ..
Jag vaknade tidigt idag med en konstig känsla ,och  det slog mig plötsligt nu var Nati borta , nu har hon åkt tillbaka till usa och det kommer kännas så tomt ju :/..
Kunde inte sova när jag låg och grubblade så gick upp och sitter nu vid min  lap top och kollar lite på nätet och bloggar såklart..
Jag är ledig tills på måndag känns skönt , jag  har jobbat mycket men nu i januari brukar det alltid vara ganska lugnt .
Det känns skönt har redan inventerat och allt så det är bara att slappa idag eller ....? nej ja måste verkligen tvätta och städa så kul ska jag ha på min lediga dag hehe , tänkte även gå till Bella en stund och   bara ta det lugnt när hon vakar det vill säga..
Ha en bra dag
Xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback