Såååå häftigt !

Jaa det känns häftigt att  nästan alla mina nära vänner skaffar barn nu  ;) det är ju en så stor grej så man vet inte vad man ska säga :) .....HÄFTIGT är det enda ordet  jag kan komma på..

Först så fick ju Mia  en av mina närmsta vänner en liten pojke som är så söt  så tiden stannar :) och Ann- marie fick en lite söt flicka ..

Nu väntar min  bästa kompis Malin  barn och det är så häftigt att se hennes  mage växa och se vad bebisen gör med henne , man ser verkligen att hon lever  :) Hon är  som en skratt kudde som inte kan sluta skratta :) och det gör mig så himla glad :)  det smittar verkligen av sig ..


Malin har inte alltid haft det så lätt och därför är det så häftigt att se denna förvandlig som en sagoberättelse med ett lyckligt slut ;) hon har nu fått sin prins Kertu  och sin fina lägenhet  jaaa nån häst finns ju inte med men det får vara Nellie ;) deras  svarta hund hehe .

Hur som hellst så skinner Malin och jag är så himla lycklig att  hon mår bra igen :)  jag är en glad och stolt vän..

åh vad djup jag blev så här på  morgonen hehe  ha en underbar dag idag!


Xoxo D

Kommentarer
Postat av: Malin Tiger

Men åååh nu snyftar jag igen, haha! Guuud vilka fina ord! Blir typ helt mållös...e så glad att jag tog mej bort från helvetet som jag "levde" i, me din o mångas hjälp o stöd. E SÅ tacksam för alla er som trodde på mej hela vägen fram o aldrig gav upp mej, trots allt. Kan inte beskriva hur galet tacksam jag e för att jag får ge er fina människor som finns i mitt liv GLÄDJE istället för oro o bekymmer! Jag älskar livet idag, o jag älskar att jag får dela de me bl.a Dej Marie. Tack för allt, för att du finns o för att du e du. En helt otrolig vän ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback