Började dagen med en massage!

Igår började jag dagen men en massage :) det var min duktiga praktikant Jessica som gjorde massagen och hon är verkligen grymt duktig :P..

Jag ska börja unna mig massage två grr i månaden nu  :).
Efter det så blev det nagelfix på Emelie som ville ha nåt som syndes och då vart det Neon rosa Hello kitty naglar :) som jag byggt själv :P.

Sen  städade jag och Jessica lite sen drog  jag och köpte pizza till Liam och Henke , Åkte sen  hem till Bella en stund för hon och Malin skulle bjuda på lite mat, meningen var att jag skulle kolla på lets dance men det blev inget av hehe ..

Vart trött så  åkte  hem och  tittade på tv med henke ( Liam som över hos  sin kompis )..

Nu vaknade jag ganska tidigt för att Naala ville ut gahhhh  ville bara  ligga kvar i sängen men det var bara att pallra sig ut i kylan åhhhhh vad kallt det var men nu sitter jag här med kaffen i handen och ska snart åka på loppis och titta lite, sen ska jag till salongen och sätta in löshår på en tjej :) det blir blont och svart löshår, jag  ska försöka komma ihåg att ta lite bilder så ni får se.

Vad har hänt mer då?? jo jag köte ju hundmat till Naala förra månaden för 1200 kr och  den är redan slut :S  det var 45 kg hundmat och nu är den slut ITE OKI så nu står jag och lagar makaroner och köttbullar till henne och Spike (storkok) för jag måste åka och handla mat till henne sennare.

Imorn ska vi börja på valpkurs wiiiii ( det stod i formuläret man fyllde i följande  "sen släpper vi in dom små valparna i hagen" :S SMÅ? ehhhh Nalla är inte små jaja dom lär ju få en chock när jag kommer med jättekvinnan.

Ha en underbar lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback