Avundsjuka! typiskt svenskt

En av mina närmsta vänner bor ju i Usa och heter Natacha Peyre  det är så jäkla sjukt att folk lägger ner så mycket energi hur hon tjänar pengar osv ...

vad faaaaaaan rent ut sagt har folk med det att göra ???????Jag  undrar bara ..

Hon skriver en blogg och hon välljer väll själv vad hon vill skriva där eller ??? vad glada att hon skriver och läs inte om ni stör er det är idioti!


Folk är så jäkla avundsjuka på varann så det är löjligt , så fort det går bra för nån så måste vi snoooooka varför det går bra för den personen jaja släng er i vägen alla bittra svenskar..Skärpning helt enkelt..

och jag menar inte att sverige är dåligt, det finna massor av bra människor i sverige men detta inlägg riktar jag mig mot er som klagar , men ni vet vilka ni är eller hur ?

Ja jag kan uttrycka mig om det,  för jag har varit i usa själv och det är rena rama drömlandet, alla är trevliga där, sen är det klart att dom har sina problem i landet men nu pratar jag om hövligheten bland folket ...

Me like it a lot!

Alla glada svenskar fortsätt vara glada eller stanna inne vet ja,  så man slipper se all tjuriga miner ..

xoxo D


Kommentarer
Postat av: valentina

jag håller fullständigt med dig. Jag läste det inlägget på Natachas blogg och blev så sur på hur folk orkar kommentera sånt. Det handlar helt enkelt om avundsjuka. Om folk stör sig så mkt på henne lr hennes liv så borde de inte läsa den helt enkelt. Sj gillar jag att läsa både den och din blogg!

Keep up the good work girl!

Kram

2011-02-09 @ 10:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback