Orning och reda

Igår så hade jag mina praktikanter Jessica och  nya tjejen Pi i salongen dom är så duktiga och kommer gå mycket långt ;)  vi städade hela salongen från  golv till tak, jag hann  även med tre st kunder en frans och bryn sen blev det att sätta i lite keratinsingor på min lilla Bella, blev super snyggt vi satte bara i ca 60 slingor som blev över från förra gången  men  bara för att tjocka ut Bellas hår och för att hon skulle få lite längre :p...

 Hon blev så fin, sen kom  en annan kund och ville bli fin på tå naglarna igen så då använde jag mig av Akzents gele och gjorde en glitter pedikyr med turkost glitter riktigt läkert.

Idag så ska jag göra Söta Ellens nails inför hennes resa till Amsterdam i veckan , vi har betämt tillsammans att det ska bli aprikosa naglar för Ellen är grymt brun och aprikos glittret är så fin om man är brun..

Efter jag gjort Ellens naglar ska jag åka till Stockholm och umgås med Natacha  men det blir en snabbvisit denna gång jag åker idag så vi hinner umgås ikväll sen åker jag hem imorgon och då är det tänkt att jag och Bella måste träna hehe..

Och det behövs verkligen tränas nu för nu åt jag så mycket onyttigt med Bella igår kväll så det är hellt sjukt ju hehe...

Xoxo D

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ha så trevligt i Stockholm! :) Kramkram

Postat av: Dompan

Till Jojo . tack detsamma kramar

2010-09-04 @ 19:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback