Kompisar från förr är bäst !Hej 

 Idag så skulle jag åkt och bowlat med min son Liam men det kom grejer imellan :)  en av  hans klasskompisar ringde och frågade om han ville föllja med   till parken zoo som hade sin sista dag för säsongen öppet och det var klart lille Liam ville hänga med på det, så jag passade på att åka och fika med Ann-marie och  sen åkte jag hem till Bella och tittade på en film...

Kännt mig lite nere dessa dagar , jag har många vänner  som man nästan aldrig hinner träffa :( helt underbara människor , det känns så tråkigt när dom varit så nära och nu  hinner man verkligen aldrig ses.Alltid nåt som krånglar.

 Det vore lättare om det var vänner man inte brukade träffa så ofta, men det är verkligen dom bästa tjejerna och det är klart att man känner en viss tomhet, en del  får barn, en del jobbar en del åker utomlands en del bor i andra städer en del pluggar... Men saknade är ni iallafall ni vet vilka ni är ;P världens bästa vänner..

Jag är glad att ha er som vänner för bättre kan man inte ha..

Och om vi inte pratar idag ,imorn eller dagen efter det så älskar jag er ..

Oki nu ska jg sluta vara så djup hehe men hoppas att alla ni blogg läsare får en bra kväll ni  med och tack för att ni läser min meningslösa blogg hehe..

xoxo D

Kommentarer
Postat av: dogge doggelito

kompisar från förr...

2010-09-12 @ 22:48:08
Postat av: Dompan

dogge jaaa visst är det bra hehe

2010-09-13 @ 07:35:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback