Fisk pedikyr nu börjar det gå för långt ju eller ?Alltså vart är världen på väg, jag vet att man ska vara öppen för nya grejer men det senaste i Hollywood att gå på fisk pedikyr vaaaa det är ju hellt jävla stört elller vad säger ni ??? skulle ni gå på en fiskpedikyr?
det är nog lika bra att jag går ner till djuraffären på stan idag och köper ett gäng guldfiskar för man vill ju inte ligga efter i nagel branchens utveckling så imorn kan jag erbjuda fisk pedikyr till alla er som är sugna jag blir nog först i sverige med denna fiskgrej :P  mohaaaaa


På salongen Yvonnes Hair and Nails i Washington har personalen skrotat sina filar och istället köpt ett gäng akvarium. När kunderna tvättat fötterna sänker de helt enkelt ner dem i en bytta med vatten och små Garra Rufa-fiskar som äter de döda hudcellerna direkt från foten.

– Jag lanserar detta i första hand för att jag älskar naturen och det här är verkligen ett helt naturligt sätt att göra pedikyr på, säger ägarinnan Yvonne Lee till den brittiska radio- och tv-kanalen BBC.

Precis som många av sina kunder var Yvonne Lee skeptiskt till pedikyrformen innan hon själv prövat den.

– Så jag åkte till Kina och testade en fullkroppsvariant – och jag älskade det. Min hud har aldrig varit så len förut, berättar hon.

Nu väntar hon på att resten av USA ska haka på trenden.


xoxo D

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh fyy,inte skulle man vilja stoppa ner fötterna bland en massa fiskar,hihi..Ha en bra dag!!

2010-09-14 @ 09:39:39
Postat av: lucke

Godmorgon! Vad händer idag? :P

Postat av: Marcus

Jag hoppas att de där fiskarna är väl utbildade :P

2010-09-14 @ 09:54:14
URL: http://tokigamasen.blogg.se/
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

godmorgon godmorgon! allt bra med dig? :) vad har du för planer idag? kram.

2010-09-14 @ 10:01:06
URL: http://utankontroll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback