Jag gjorde det!!!

Kolla tassen , redan lika stor som min hand hihi


Jaaa alla som känner mig vet att jag brukar göra som jag funderar , alltså slå till hehe. Arnas brukar det ju vara mycket snack och ingen verkstad men det funkar inte för mig hehe haha jag slår nästan alltid till alltså mycket verkstad  kan man säga haha.

Jag har ju idag en naken hund och en chihuahua , men har funderat länge på att jag vill ha en vakthund  och min lilla chihuahua behöver mycket tid så han ska nu flytta hem till henkes mamma och testa att bo där  för vi är inte hemma så mycket och det är taskigt att ha han i lägenheten så länge så nu har jag skaffat en liten vakthund eller nja nu ljög jag  ni vet väll hur jag är jag ska alltid överdriva så  jag åkte igår och köpte en Grand danois haha den kommer att bli grymt stor men vill inte behöva vara rädd när jag går ut på kvällarna..

Men ska göra rätt denna gång jag ska gå på valpkurs med min son så vi lär oss på rätt sätt.. så är den nån som vet några duktiga hundtränare i Eskilstuna bara att skriva ett par rader.. för denna gång ska det bli av , sen  kommer min son tycka det är kul att träna hunden.

Vi döpte henne tilll Nala och det namnet fick vi  av mamman faktikst så det är en hyllning till henne,hon är väldigt lugn och jag hoppas att det håller i sig inte ett ljud på hela natten , det är jag själv som vaknat så tidigt har lite att stå i på morgonen sen ska ja jobba  och fixa naglar på Anki undra vad hon ska ha denna gång :P


xoxo D


Kommentarer
Postat av: Linda Bryngelsson

Vi gick med vår rottis på Eskilstuna Brukshundklubb. Dock fick vi inte gå några värre kurser då hon saknade stamtavla.

Men där ute har du dem bästa tränarna.

Kan visa dig om du vill?BTW så är det den sötaste valp jag sett!! Oki, Tiger du är bra söt du med!! ;)

Postat av: Lina Renström

hej vi har ju också en grandis. Kommer den från en kennel? vet du vad föräldrarna heter? Lina

2010-10-24 @ 19:47:20
URL: http://linastraningsdagbok.blogg.se/
Postat av: Lo

En stor hund kräver väl MER tid än en liten hund!! Hur tänkte du nu!? om du inte har tid för en liten hund har du väl knappast för en stor!!

2010-10-25 @ 23:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback