Sex and the city festen wiiii

Hej

Igår på morgonen så begav jag mig till salongen  och gjorde en hårförlängning med keratin och det gick bra , men jag   kände mig lite sterssad för jag skulle ju även på sex and the city bion och festen redan kl 14.00 så det var full fart hela dagen..

jag gjorde mig iorning i salongen och sen gick jag ner till bion och vi såg den och jag tyckte den var riktigt bra faktiskt , inte bästa filmen man har sett men bra var den.
Efter det så gick vi till Nybron och Bella blev sminkad , för en gångs skull så satt jag i publiken denna gång , arnas brukar det ju vara jag som går  på scenen hehe  men för en gångs skulle fick jag sitta i publiken och skrika och heja på tjejerna och det var riktigt kul... 

tjejerna var superduktiga och sandra hade gjort jättefina biknis som dom visade upp .. vi hade en jättetrevlig kväll och jag vara kvar ovanligt länge henke hämtade mig klockan 1.20 så jag var ute mycket  längre en vad jag brukar  hehe ungdomspoäng till mig mohaaaaa ..


xoxo DJag i salongen innan  festen började , här har jag precis stylat håret lite , ni ser min lilla prinsess dress i bakgrunden hihihhi.Söta Nina gick även hon visningen , här satt hon och väntade på att bli stylad. Jag och söta modellen Frida , jag har gjort hennes löshår hihihhiih :PHär sitter vi och väntar på att filmen ska börja  , vi var så spända hihi

Bella, Nina, Frida, Carro och Ellinorpåväg till middagen på nybron.Jag och modellen caroline FranzenBella satt ivrigt och tittade vad vi hade fått i godiebagsen heheVårat bord :)
Sandra ( det var hennes bikinis som modellerna visade upp , sen var det jag på bilden och även söta fridaBella och jag.Ella var även hon där :)

Nina och hennes älskade pojkvän :P

 Frida gav mig en massa cosmopolitan ojj ojj ojj


Roger från zolex media , vilken  skum blick jag fick av han  hehe och frida var på gång :P
Lite av det vi fick i våra goddiebags

Sex and the city filmen 1 , presentkort på gina på 150 kr , lite krämer från bodieshop, lite godis, rabatt kuponger på olicka köpställen och lite tidningar mm


xoxo DKommentarer
Postat av: Nina

vilka fina bilder du tog den kvällen:) o det var verkligen en lyckad kväll:) kramis

2010-05-31 @ 23:38:47
Postat av: Madstiril

Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback