saknar min natti

Nu har jag kommit hem från Hollywood och saknar Nati redan , vi har haft det helt underbart och schemat har varit fullspäckat varje dag .. hon kan den där lilla sötisen.. arnas brukar det bara vara jag som planerar men denna gång blev jag imponerad .

Resan hem igår gick bra trots allt som hände.

Det började med att Nati och Dhani släppte av mig på flygplatsen sen gick jag igenom tullen osv men  planet var en timme sent så jag fick våldgästa ett par och hängde runt med dom  tills äntligen planet gick, dom vart nog glada när jag satte mig på planet hahahaha..

När jag satte mig på planet så var jag så trött och försökte sova men helt plötsligt så  vart det jätte mycket turbulens och hela planet skakade och jag vart så rädd, tv apparterna slog av sig och det gungade till riktigt rejält.Sen satt jag spänt hela resan för jag var så rädd.

När vi mellan landade i amsterdam så var vi sena så vi missade vårt plan hem så jobbigt, så jag fick åka med nästa så jag kom fram till arlanda 19.30 istället för  15.35 och där stod Linda och väntade på mig , och sen började resan hem.

 Från Stockholm   pratade  jag som vanligt så mycket så vi hamnade fel helt plötsligt  så var vi i Nyköping ohhhhh vad jobbigt det var ,men ville ju bara komma hem.

Sen när jag äntligen kom hem så kom lille L och Henke utspringade  och om famnade mig det var en så skön känsla... att hålla om dom igen.

Dom hade städat hemma och köpt blommor och ett jätte fint kort för att jag kommit hem igen.

Men  nu är jag back in bussneius  , jag ska jobba redan idag vet inte riktigt hur det kommer gå till jag kommer nog sätta naglar och allt uppåner haha är så yetlagd,  men försöker väda på dyngnet direkt ska lägga mig en timme  nu och vila  eller ska jag skita i det kanske.

Xoxo D

xoxo D


Kommentarer
Postat av: Linnea

Hello!

Hoppas allt är bra. Brukar kika in din blogg emellanåt.

Har en fråga;

Har för du skrev något om permanent makeup förut. Har ni det på salongen? Så att ni kan tatuera ögonbryn och så? Vore tacksam för svar.

Ha de fint!!

/Lea

2010-05-11 @ 23:28:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback