träning och resan fixad

LITE GAMMLA BILDER PÅ MIG OCH NATTI VI HAR KÄNT VARANN ETT BRA TAG NU JU HEHEHE:

 


Jaaaa äntligen nu drar jag till LA , jag  var igår och bokade min resa på  stan och det känns skönt att det är gjort nu har man verkligen nåt att se fram emot wiiiiiiii.

 Jag ser verkligen fram emot att se hur Natti bor och göra alla roliga grejer som vi planerat..Det är första gången jag åker till Usa..

Resan gick på 7000 kr sen bor jag ju gratis så det var inte så farligt, men sen måste man ha med sig rejält med shopping pengar haha arnas kan man ju inte göra nåt kul  hihih så nu sparas det som aldrig förr.

Först gick jag till Ticket(resebyrå) på stan , men kärringen var så himla otrevlig där  så jag gick ut därifrån jag tänker fasiken inte ge dom pengar jäkla tjurkärring hon borde verkligen sluta sitt jobb och göra nåt annat..

Sen gick jag till en annan resebyrå och då var dom super trevliga och då slog jag till.

När jag kom hem på kvällen så lagade jag lite mat sen bar det iväg till träning tro det eller ej men jag hängde på min man och sen tränade  jag ordentligt och det känns skönt att man kommit igång lite..

 Jag har ju typ en månad på mig att gå ner lite  i vikt , man vill ju inte komnma till LA och se ut som en köttbulle , ska tänka lite på vad jag äter nu.

Nu ska jag snart till jobbet och ha full dag med nails   :)

xoxo D


Kommentarer
Postat av: Johanna

Tusen tack för mina top-notch naglar Dompan ;) Jag var tvungen att plåta dem ( http://yojoo.blogg.se/2010/march/nagelfix-1.html ) Hoppas allt är bra med dig, vi ses snart igen! Kram

2010-03-30 @ 23:15:40
URL: http://yojoo.blogg.se/
Postat av: DOMPAN

TILL JOHANNA: VAD KUL ATT DU BLEV NÖJD VÄNNEN MASSA PUSSAR DIN VÄN DOMPAN

2010-03-31 @ 09:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback