Träning = boringHmmm igår så hade jag Frida Sjöström inne i salongen och hon har en super fin kropp och hon har fött barn för inte så länge sen och är ändå jätte fin så jag blir lite inspererad av henne, hon gav mig en del bra tips och det bästa tipset var att promenera och det är nog det enda som jag faktiskt gillar i träningsväg så det passar mig ganska bra hehe.

Jag gjorde nytt löshår på henne och  det blev insytt nu igen eftersom det inte sliter på hennes hår hon hade haft det förra håret i 4 månader och det satt fortfarande kvar och det var  mycket fint,ne hon ville tighta till det.

Min huvud verk fortsätter men det börjar bli bättre och jag försöker dricka massor med vatten och jag får massage av mina  duktiga elever så det kanske mjukar upp rygg och axlar lite grann.

By the way jag önskar att jag tyckte det var roligt att träna men det gör jag inte , jag har sagt i flera dagar att jag ska träna, men jag gör  hellre andra grejer hela tiden  och jag gillar mat to much måste verkligen skärpa mig.

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback