Tiger nails so coool

Om ni tittar noga på nageln så  ser man att jag har lagt in två olicka grundfärger för att det ska  se verkligare ut så jag har lagt gul i grund sen blandat färger själv så det blivt som en brunbeige färg i kanterna och i mitten sen dom svarta stipsen  på , så dessa naglar påminner om Rihannas naglar :P

Igår så var Bella hemma hos mig och vi hade super mysigt :P men först så råkade vi ut för fastning av  hennes bil haha..
Jag och Bella skulle åka och hyra en film vid rix video i Eskilstuna och Henke var hemma och vaktade hundarna och allt var lugnt :) vi åkte dit och hyrde en film och köpte en massa godis såklart hehe och sen skulle vi sätta oss i Bellas skrutti bang bang bil och då hände det som inte fick hända :S vi kom inte loss hon backade och backade men vi kom ingen stans vi bara gled runt runt och åter runt..
Jag sa till Bella att jag går ut och puttar på bilen och då höll Bella på att skratta ihjäl sig för jag väger ju typ bara runt 50  kg och jag puttade och puttade men det gick fortfarande inte då ringde vi min man och  han ju helt enkelt bäst han guidade bella igenom hur  hon skulle komma loss och till slut gick det..

Vi åkte hem och såg klart på lets dance och det var ju skönt att willy äntligen åkte ut,  även om han är en skön person så kan han fasiken inte dansa... Sen såg vi filmen SORAYA  M så hemsk film den bygger på en verklig berättelse om en  kvinna från Iran som är med e komplett med hennes man hon stenas till döds oskyldig till otrohet, den är  så hemskt SE DEN.

Jag gjorde ju även ett par  nails i salongen igår och det blev skit ballt haha det blev tiger naglar  men klantig som jag var så glömde jag kameran hemma så ni får nöja er med en webbkamera bild , man ser ju lite iallafall.

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback