sjuka grejer
Jaha nu tänkte jag prata om sjuka grejer, exempel det här med hundbajspåsar :S tar ni upp efter era hundar??? jag tycker man  ska ta upp när det är asfalt eller inne i stan  men i skogen så bryr jag mig inte om dom bajsar mitt i skogen ?? vad tycker ni ?

Som idag   jag gick med lille L till skolan med båda hundarna och dom bajsade såklart och jag tog upp det men det fanns inte en enda PAPPERSKORG på hela vägen är inte det himla sjukt eller?

Jag tycker att  OM det ska  vara en regel att man ska ta upp så ska det fasiken finnas paperskorgar lite överallt , klart att folk skräpar ner när det inte finns nånstans att slänga bajspåsar , skräp mm skärpning sverige tycker jag...

Så jag gick hur länge som hellst med dessa bajspåsar till slut kastade jag dom i en snödriva  jaaaa det gjorde jag men  vemsfel är det då?
 Jag kan ju inte gå i 1 timme med  bajs i händerna ... det är inte hundägarna det är fel på det är kommunen som ska se till att det finns papperskorgar så folk kan slänga bajspåsarna där  OVER AND OUT

xoxo D

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag håller med... om jag går samma vägar som jag gjort förut och jag vet att det inte finns papperskorg på vägen skiter ja i o plocka upp hundbajset.. tänker att bättre att det ligger kvar o förmultnar än att ja slänger en påse som blir kvar.. så kommunerna får skylla sig själva när de ligger hundbajs överallt!

Postat av: dompan

Till Caroline : ja då tänker vi lika dant :P

2010-03-02 @ 10:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback