Röda korset

Jag sitter nu   och väntar på att röda korset ska komma hit och hämta mina grejer som jag ska skänka  till dom det blev en nästan en  hellt ny fotölj  från ikea och sen en 32 tums tv och sen en dux madrass 120 och det känns bra att göra nåt för dom som inte har mat, gör ni det med!  istället för att åka och kasta det eller lägga ut det på  blocket så känns det bättre att skänka det ..

Igår så var jag en sväng till tuna park och tittade lite presenter till min son lille L och jag köpte två par byxor 2 par fleece jackor och sen en ny mobil telefon sen ska jag  köpa lite  annat på leksaks affären men det fanns inte det jag ville ha så jag får kolla  nere i stan istället.

 hörs lite sennare.

xoxo D


Kommentarer
Postat av: Anonym

för dom som inte har mat? om dom inte har mat va gör det för skillnad om dom får en tv? fattar inte.

2010-03-22 @ 18:29:18
Postat av: Anonym

god tanke och helt rätt gjort, men hajar inte heller det där med vad det har med mat att göra.

Det är ju inte mat du ger utan en TV och en madrass..

2010-03-22 @ 20:42:43
Postat av: carina

För er som inte vet; Röda korset SÄLJER sakerna o sen går pengarna till de länder som de skänker till. Då bla annat till MAT o läkarvård. Inte direkt så att de får TV:n o sängen om ni trodde det. Trodde ni att man skänker sin mat eller!!?? Så sluta var så spydiga o tro att ni är så smarta som gör taskiga inlägg på den här bloggen. Larvigt bara, tycker jag.

2010-03-23 @ 06:45:09
Postat av: Dompan

TILL ALLA: ja ursäkta för att man försöker göra något bra :S jag trodde dom flesta visste att dom sen säljer det och det är pengarna som går sen till mat och läkarvård.

2010-03-23 @ 20:47:34
Postat av: carina

Ja ursäkta att man försvarar dig eftersom ditt beska svar tydligen var till mig oxå då :-/

2010-03-27 @ 11:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback