Disco och meditation

Igår så var lille L och hans vän Melle på mini disco , fattar ni vad cooolt att gå på mini disco . Jag minns från när man var liten vad kul man hade . Lille L hade stylat sig i håret och hade fin tröjan och ville vara så fin .. Sen när vi kom och skulle hämta han så han han fått en tjej berättade han hihhiihhi och jag frågade om han hade fått en puss då sa han - Men mamma vi  blev ju ihop idag . hahaha hur sött är inte det då?


När vi hade lämnat dom så åkte  vi på  meditation det kan  nog vara ganska nyttigt  för mig att varva ner lite eftersom jag alltid stressar och nu ser det ju ut som att jag åker till LOS ANGELES om en månad och det känns super kul att träffa min bästa vän Natti och se hur hon har det där borta. och bara koppla av.

Jag ska även passa på att knyta kontakter inom nagel brachen och make up mm  finns några skolar jag ska till.

Jag kommer vara där i 10 dagar så toatalt så är jag väll borta 12  dagar för man flyger ju 2 dagar ca  för jag kan inte vara borta längre från jobbet men jag har folk som är i salongen ändå som säljer löshår och gör naglar medans jag är borta. så det känns ju skönt så man inte har hel stängd, det vill jag inte.

 ska snart till jobbet och göra lite nails sen blir det att åka till ida ikväll som fyller år :) vet inte vad man ska köpa  hmmm får tänka lite.

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback