Blue heavens nails

Igår så kom Anki hit och ville  ha nåt nytt på hennes naglar och hon älskar blått för det är flått och då fick hon dessa naglar   blå naglar med bronse dekorationer och svarta stripes  blev ganska coolt eller vad säger ni ?

Börjar bli så himla trött på min huvudverk nu och  det enda läkarna gör är att ge mig mer mediciner varje gång jag kommer dit och nu börjar jag bli trött på att knappra tabletter som aldrig förr. Jag har försökt ringt min  läkare utan resultat så nu vet jag inte vad jag ska göra men nu har jag  tagit till drastiska åtgärder varje morgon.Så nu ska jag se om det blir bättre.

* Dricka massa med vatten, fast jag inte ens är sugen på det , jAG TVINGAR mig själv att dricka 1 liter vatten innan jag går hemifrån ;P

* Tar vitaminer bl a  Qvinna  där det finns alla vitaminer  en kvinna behöver få i sig på en dag.

*Äter en ordentlig frukost .

*Försöker ha mina glasögon på mig .

* försöker lugna ner mig lite och inte stressa med allt.

xoxo D

Kommentarer
Postat av: fia

ett litet tips om du ofta har ont i huvudet, jag har migrän och hortons huvudvärk och fått det ofta när jag håller på med pilliga grejjer, men vi har skaffat dagsljuslampor på salongen som vi har nästan överallt, efter de så har jag inte haft nån huvudvärk förutom efter rödvinet då ;P så testa de :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback