Saknar min korv Nattis

Saknar min lilla korv Nattis , vi kan verkligen prata om allt och har lika dålig humor... Snart kommer hon hem och det ska bli så kul att träffa henne...

Vi ska genast sätta oss ner och planera när jag ska åka till henne nästa gång, jag kommer få tillbaka en rejäl peng på skatten så jag planerar att åka efter julen...

  Det var ganska bra att åka när jag åkte sist, i maj innan studenten.. Jag var borta  ca  12 dagar och det var ganska lagom sen saknade man  familjen och vännerna i sverige  för mycket. Det  ska bli kul att komma tllbaka till La och göra dom grejerna vi inte hann med .

 Det vi har på listan nästa  gång är att åka till Miami, universal studios och massa mer. och shoppping såklart det får vi INTE glömma hehe.

Idag ska jag till jobbet ,men har bara  en kund för jag  ska sen på grill partaj hemma hos söta Pillan med Nina , Mia, Ida Emma, Erica och massa fler.

 Det ser jag fram emot synd bara att vi inte har vädret med oss och stakars dom som tar studenten idag njut av varje sekund ..

Henke och Liam ska vara hemma och spela lite spel idag . Liam har ju slutat skolan och tycker det är skönt med lite sommarlov:)...Tänk vad bra det var när man var liten , allt var så enkelt då hehe.

xoxo  D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback