Rasist! vaaaa

Vet ni vad jag är trött på ? joooo jag är trött på att så fort man säger nåt om invandrare då ska man vara rasist.. Jag  känner många som är invandrare och det är Absolut inte fel på alla , men jag är trött på dom som kommer och lever på bidrag och inte vill anpassa sig till våra svenska lagar..

 Jag tycker man får ta seden dit man kommer hellt enkelt ,spelar ingen roll om man är finsk ,norsk, iraner  irakier eller vad fasiken man kommer  ifrån..

Exempel : För ett tag sen så extraknäckte jag på ett elbolag och sänkte el till folk som ville det alltså försäljare.. vi hamnade i ett område med mycket invandrare och ca 10 st  av dom vi frågade om dom ville sänka sina elkostnader svarade::: nej jag skiter i att sänka det är ändå soc som betalar sen blinkade dom med sina ögon jag blev så sne .. där springer jag runt och extra  jobbar .. och dom  bara skiter i att vara ekonomisk för  soc betalar.. Dom fattar ju inte att det är våra skatte pengar.. sjukt blir så arg.

Jag tycker svenska lagarna är pinsamma...

Jag tycker att dom som inte kan föllja lagarna ska hellt enkelt få åka hem igen  så är det bara .. och kalla mig inte rasist för min man är utlänsk ..

Att vi inte ska  få sjunga våran national sång  exempel hur sjukt är inte inte det då? eller  att vi accepterar kvinno föredring att dom använder slöja..

Det är bara i sverige sånt händer .. det finns många svenskar som är dumma i huvet  men jag anser komme man till ett land och får hjälp borde man vara tacksam och inte kalla våra svenksa flickor för horor det är inte oki.

Sverige skärp er allvarligt..

Eller vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Millan

Håller fullständigt med dig, bra sagt!

2010-06-05 @ 12:39:52
Postat av: Joanna

Håller med dig till 100 %. Tycker de är så förbanat jävla dåligt att svenska är så fega o inte törs vara stolta för sitt land och bara. alla andra länder kan och är stolt och har flaggor överallt medans sverige tar bort den och slutar sjunga national sången !!!

2010-06-05 @ 13:06:09
Postat av: Jacqline

Jag håller med dig!

Postat av: Janne

Håller med dig.

Kommuner runt i landet vet hur det fungerar i E-tuna, flytta dit och soc tar hand om dig. Stängnäs har sagt upp sitt avtal med migrationverket med motiveringen: "vi har inte råd"

Sarita Hotti kallar det investering för framtiden.

Jobbar inom soc, vet hur det fungerar....it sucks!

2010-06-05 @ 20:23:13
Postat av: Anonym

Håller med dig!!!

2010-06-05 @ 20:25:35
URL: http://pimppi.blogg.se/
Postat av: Ida

Håller helt och hållet med! man undrar va fan de kommer och hända me sverige. samhället e sjukt. Nice blogg föresten:)

2010-06-07 @ 21:41:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback