I did it hihihi
Kommer bli fint när man gömt sladdar osv ...


Jag slog till ,  jo jag köpte en 42 tums platt tv till sovrummet och det blev så mysigt , så nu kan man ligga där med ett stort duntäcke och bara njuta av att vara hihihihí.....

Kul att göra fint här hemma , aldrig fel när jag får shoppa hehe det var min man som fick sätta upp den till mig sen sa jag att han får låna den om han är snäll hehe.

Sen på kvällen igår så kom Bella över och vi åt en massa onyttigt som vanligt ... Nu måste det bli skärpning av ,men lite måste man ju få unna sig..

 Vi åkte och hyrde film, vi tog 2 st  filmer först tog jag en thriller med Nicolas Cage som hette "Bad Lieutenat" och den var sådär sen hyrde jag till lille  L  prinsessan och grodan och den verka jätte bra så den ska vi se idag sen ska jag med L och Henke åka på marknad och titta lite idag , alltid kul  att  se L så glad och sprallig och springa bland dom olicka  borden.

Men sen blir det allvar  hehe  jag ska fixa Bellas naglar till en stor fest på kvällen så jag tror det blir fransk manikyr med rosetter :) så sött men jag ska ta bild  sen så ni får se :)..

Hoppas ni få en bra lördag.

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback