Present och den där j*vla paradise hotel

Hej!

Jag vaknade för en stund sen och har sovit bra trots att jag  sovit borta så det är ju bra , när jag vaknade kollade jag ut igenom fönstret och såg att solen stod i högsta hugg och vad kunde vara bättre än  en lördag som denna  med  sol och bra umgänge... Man känner direkt en sån energi när man är  här i Stockholm  och bara tar det lugnt med Natti..


Igår hade vi det jätte mysigt, jag  var uppe till typ  kl  2 och bara skrattade , vi fastnade framför paradise hotel och jag orkar inte med den där Dalin , alltså snacka om iq  befriad brud , måste hon ligga med allt som rör sig det är inte oki .

Hon tror hon är nån jävla model men vem som hellst kan väll strippa och då kan man fasiken se ut hur som hellst släng dig väggen dalin säger jag bara.

Det blir bara värre och värre och den där Stefan ska vi inte ens prata om , det är inte oki att ligga med två tjejer samma kväll och sen ljuga om det uschhhhh skäms på dig Stefan.... Gå till skamvrån och ta på dig dum struten och försvinn för vi vill inte se dig mohaaaa.

 
By the way jag fick detta fina hår smycke av min älskade lilla Natti och vet ni vad ? hon har gjort det själv och hur snyggt är det inte då????


Jag väckte  Natti alldeles nyss och snart ska vi ner på stan och shooooopa lite  och jag tänkte klippa mig och det behövs verkligen jag ser ut som  mamman i adams family fast utan dom gråa slingorna så klart hehe så gammal är jag inte än..


Hoppas ni får en underbar lördag och ta hand om er så hörs vi lite sennare


xoxo D

 


Kommentarer
Postat av: Emma

Jättefint hårsmycke, du passa bra i det =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback