Påväg till Stockholmo!

HUR SÖT ÄR INTE MIN CHIHUAHUA DOLCE DÅ?VI FÅR INTE GLÖMMA LILLE SPIKE

Ja ha då sitter man här på tåget och är påväg till Stockholm för att hällsa på Natacha , det ska bli så kul att träffa henne igen , jag har inte träffat henne sen jag gifte mig i sommras :P , då hon var tärna på mitt bröllop ..

Det har gått bra på jobbet idag , vi har haft fullt upp men nu är jag lledig ett par dagar och ska bara njuta av ledigheten,  ja det  är inte så ofta man kommer iväg så man måste verkligen passa på.

Sen vill jag säga att ni som sitter och skriver negativa grejer här på bloggen  kan sluta med det för jag har en webmaster och vet ni vad han gör ?????? jo han ser vart ifrån det kommer och kan skicka ut virus till era datorer så är det med det . jag är en snäll tjej och alla ni som gillar mig får gärna komma och läsa om mitt liv men alla ni som är negativa  kan dra åt  ja ni fattar vinken.

Jag brukar sitta och undra hur folk orkar sitta och skriva elaka grejer , men det är bra när man har en webmaster som kan alla  knep och knop , har ni sett män som hatar kvinnor ,,, ja  så duktig är han att ta sig in i andras datorer. så snälla sluta att ödsla min och eran tid på att sitta och skriva en massa elaka medelanden här på bloggen.jag kommer ändå bara ta bort dom.

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback