Hel dag med Bella

Igår så hade jag en hel dag med Bella, vi hade jätte mysigt det började med att  vi åkte ner till stan och gick på kina sen åkte vi hem til mig gick med hundarna och  åt lite till hihihih då blev det spagetti carbonara sen skulle bella åka hem till sin mormor en snabbis för att hämta bilen så då fölljde jag med och då åt vi igen vad e det här inte oki att käka så mycket hihhih så blev det kyckling med ris och sallad jätte gott var det.

Efter det så åkte vi hem till mig IGEN och vi spelade Yatsy med lille L och han vann såklart hehe sen blev det att kolla på en film och det blev en film som heter "breathing room " den var så där  ingen höjdare faktiskt men mycket trevligt att umgås iallafall.

sen gick jag och la mig , men vaknade mitt i natten av att det var så kallt , nu funkar inte våra element på över våningen :( vet inte vad som är fel men nåt är det så jag måste ringa vakt mästan i dag och fixa det hoppas dom kommer idag  för arnas kommer vi ju frysa ihjäl.

Idag ska jag till jobbet , men det är ganska lugnt idag  så jag tänkte stor städa i alla hyllor  tills alla praktikanter kommer nästa vecka :) så inte dom behöver göra det och sen ska jag träna på att göra blommor på min lilla övnings hand.

Mr Love ska tatuera sig idag :):O :) me like  :P han ska tatuera sig på halsen och det tycker jag är snyggt , han fick present kort av mig i okt och han har stått i kö tills nu,  så nu är det hans tur  , jag ska ta kort på tatueringen sen.

Ha en bra dag!

Xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback