För kallt för lille SpikeTitta vad söt spike är med en liten rosett med en lite diamant hahaSpike ligger i väskan och väntar...Uschhh vad kallt det är , jag vill att våren kommer och det är NU hellst igår  hehe. Det är så jobbigt med denna kyla , så spelar ingen roll hur man klär sig det är kallt ändå... Lille Spike är helt förstörd , när han ser att vi är påväg ut då lägger han sig i handväskan och visar att han vill föllja med ,men att jag måste bära han :S och han väger ändå ca 4 kg så det bllir ganska tungt efter ett tag och jag vill inte lämna han i lägenheten så han skäller , hmmm jobbigt dilema.

Grattis till Adde min vän Lindas kille :) han fyller 18 år idag hehe NOT , ska nog dit och fika sennare idag, sen funderar jag på att baka cheese cake idag  det är ju så gott.

Ska till jobbet runt kl 11 oh möta upp mina   söta praktikanter sen ska vi jobba hela dagen . ja måste hinna ner och betala för ett paket jag beställt med en ny uv strelisator som rengör alla verktyg i uv lampa mer som händer idag då??? jo  idag tror jag min nya kassa apparat kommer som är godkänd av skattemyndigheterna och den var inte billig kan jag säga  , ca 16 tusen fick jag punga ut för denna jobbiga kassa..

 Ha det bäst , hörs snart igen

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback