kladdkaks dax och internet

Hej

Igår så vart jag så himla sugen på kladdkaka , jag hade önskat att den var  nyttig men det var den såklart inte, men den vart supergod :) och sen vart det en massa grädde till jag svullade och svullade hehe ..

Idag ska jag till jobbet och jobba lite , vi hade en  rejäl totalstädning igår för det kommer en ny tjej till salongen som ska hyra in sig i ett av rummen och hon är hudterapeut och hon har haft sitt företag i 24 år :) så nu ska hon ha ett av mina rum och vi vart då tvungna att plocka ut alla våra grejer från rummet  ..

Hon tatuerar ögonbryn och eyeliner  och sen gör hon por rengöringingar och laser behandlingar .. Det är hon och hennes dotter som kommer vara där så håll utkik ,nu kan ni göra ännu mera grejer på kristallgrottan :P.

 Jag har suttit och ringt runt till olicka internetföretag för att skaffa internet nu men det är ju  dyrt ju hehe , jag har ju trådlöst igenom tre men  det är ju så himla segt ju så vi får se vad jag välljer har ni några bra tips?..

xoxo D

Kommentarer
Postat av: ann

Blixtvik är det bästa. Billigt och snabbt om man har stadsnätet :) Dom bjuder ofta på startavgiften och halva priset första halvåret och bara en månads uppsägningstid :)

2010-02-24 @ 08:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback