En oändlig väntan på min säng

Hej

Idag ska jag till jobbet och fixa lite som vanligt , vi har annons ute idag så vi får se om det rings nåt  i salongen. Jag lät min praktikant  Sandra stanna hemma idag för det är ändå så lugnt i dessa kalla tider och sen tänkte jag stänga lite tidigare och träffa upp Bella och hennes nya hund Teqela har ingen aning om hur det stavas men ni fattar ju ändå hehe..

Bella har ju skaffad en Amstaf hona och Spike min nakenhund är ju såklart förälskad i henne och dom leker massor :) så nu tänkte jag snart väcka lille L och han ska hem till en vän och leka och jag tänkte dra mig till salongen och lägga up nytvättade handukar och fixa lite smått  i salongenför Marie flyttar in hennes grejer på fredag.

Förresten tänkte dela med mig av ett tips jag fick att min vän Tiger.om man ska träna sin hund så ska man använda sig av köttbullar hihihhih ja du tar fram en köttbulle om dagen den kan du sen dela i 45 småbitar  fattar ni vad skruvat 45 små av en liten köttbulle hehe men tydligen så fattar inte hunden hur små bitar det är, så då ger man den en liten bit varje gång hunden gör något bra så det har jag börjat med och det funkar ganska bra kan jag säga hehe.


hmmm vad ska jag skriva om mer , jo jag tycker Hallens suger lite för jag har fått sängramen för ca 1 vecka sen och madrasserna har inte kommit en och jag vill ha min nya säng och det är NU skärpning Hallens.


xoxo d 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback