Dreads i härliga färger

Hmmm igår så hade jag besök på salongen av en mycket härlig brud som hade mycket skön stil... Till hus djur har hon 4 st illrar som springer runt som små galningar hehe..  som by the way är gravida så nu kommer hon få hela lägenheten full med massa iller bäbisar  så sött.


Men hur som hellst så ville hon få långt hår och hon satte mig verkligen på en utmaning för hennes hår vara bara ca 3 cm kort på vissa ställen så det var inget lätt jobb jag hade framför mig.


Jag och Jessica hade gjord  några egna candy canes själva för att piffa till det lite extra hihihi så det är dom neongula som ser ut som polka grisar , gillade dom.


hmmm vad hände mera igår då??? jo jag syndade 2 ggr eller och vi ska vara riktigt ärliga så var det 3 ggr hehe först på morgonen så åt jag två semlor och det var innan jag visste att det var fettis dagen igår , och då vart jag ju TVUNGEN att göra semlor hem ochså hihihihh så då blev det två semlor till så nu får det vara bra.


Jag ska snart till jobbet och träna håruppsättningar  för snart är det bal och bröllops tider , jag ska lägga ut bilder på håruppsättningarna sen. ska  även göra stiletto tips (spetsiga naglar) på Sanna ska bli kul sen sennare på dagen så ska jag göra zebra naglar på en kund .

 
Hörs snart och hoppas ni får en riktigt bra dag.


xoxo D

 

Mycket härliga färger jag älskar dom neongula

Mycket hår och det blev väldigt tjokt.

 

 

Jag in action hehe jobbar på som bara den.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback