Dammsugare i did it!

Jag lyckades få med min man till Onoff igår kväll och vi kom inrusandes 3 minuter innan dom skulle stänga och hittade en som skulle vara kanon den kostade 2000 kr och jag tänkte att nu var det dags att köpa en bra dammsugare för arnas har jag alltid köpt skitdammsugare från typ öb för 500 kr och dom är alltid värdelösa så nu slog jag till och då köpte jag två på en gång en till salongen och en hem så nu får vi fasiken hoppas att den suger bra hehe.

Typiskt den fanns inte i rosa och inte fasiken hade den någe strass på  sig heller , men det får vi orna i salongen idag :P

Så nu ska jag snart till jobbet och testa den och dammsuga i alla vrår, ni missade väll inte annonsen i smejournalen igår ?? alltså ni som bor i Eskilstuna , vi hade två st en om naglar och en om  laser och permanent make up?..

Idag kommer Bettan och ska göra naglar och hon vill ha nåt udda hmmmm tänker jag då vi kanske kan göra nån airbrusch dekoration hmmm det återstår att se , men hoppas ni får en grym dag och hoppas att solen även kommer fram idag.

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback