Candles ??why man , who cares = MEEEEEEEJaaa vart ska man börja? Jag är en ganska  bestämd tjej och alla som känner mig vet hur jag är hehe nu kommer  vi till mitt problem som ni kanske kan hjälpa mig att ta i itu med, det är ett ganska sjukt dilemma men jag  vet inte hur man ska lösa det :S ..

Oki så här är det ,vi bor ju numera i vår etagelägenhet och vi bor då över en trevlig famlj mitt problem är att dom har ljusen tända nästan dyngnet runt  (stearinljus)och jag är jätte rädd för eld. Alltså det känns obehagligt att gå och lägga sig med ljusen tända på nere våningen för  man skulla ju inte lämna ljusen tända i sitt eget hus om man skulle sova eller?

Inte jag iallfall .där har  vi  det stora problemet att jag VET att  jag inte har NÅGON som hellst rätt att säga att jag tycker det är  obehagligt men lik förbannat så är ju läget  som det är , så vad ska man göra? har ni några  bra tips??? hehe  jag vet inte riktigt men känns så obehagligt att veta att ljusen står i fulla lågot när man ska slappna av och sova.

oki om det var ibland, men det är varja dag nästan  på bord i fönster överallt  jajajaja sakta i backarna nej jag står inte och glor in igenom fönstret hos dom  hehe men man ser när man går ut med hundarna att de står  i ljus för fulla muggar hmmm känns knepigt ..

 Jag älskar ljus men jag har nästan aldrig det tänt pga av alla olycker som händer varje år .....?????

xoxo D


Kommentarer
Postat av: Anonym

köp brandvarnare, dom tjuter så högt att man vaknar

2010-02-10 @ 12:46:00
Postat av: Dompan

:) ja det är sant :) men det har jag

2010-02-10 @ 13:16:45
Postat av: Anonym

Varför inte bara knacka på hos grannen och berätta om din oro?, det kanske får dem om inte annat att kolla till en extra gång innan de lägger sig på kvällarna?

Då har du iallafall gjort dem uppmärksamma!=)

2010-02-10 @ 13:28:42
Postat av: Anonym

allvarligt? jag har ljus men slackt annars..skulle skratta om nan granne kom sa nat om det..hade smallt igen dorren.

2010-02-10 @ 19:57:17
Postat av: Dompan

ja det är svårt

2010-02-10 @ 21:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback