back in sweden from Riga kryssning (bildspecial)

Nej då jag har inte glömt bort er bara varit på kryssningen till Riga och det fanns inget internet där , jag hade tagit med mig   min 3 dong men den funkade inte men nu är jag tillbaka från den grymt roliga resan som jag gjorde tillsammans med mina vänner Hanna , Bella , Sanna  vi hade sjukt kul hela kryssningen...Vi var på kryssningen för att promota  min salong www.kristallgrottan.nu  så jag bjöd med mina vänner och fina flickor bor fint så jag slog till  med att ta sviten hehe.Vi gick i land i Riga men jag var lite rädd för dom kriminela så jag sa till Bella att se ful ut så ingen ville ha oss haha..

vi gick runt i Riga ett par timmar  och det var mycket fattig dom så jag gav pengar till alla uteliggare , och dom såg så glada ut  och det kan jag förstå för jag visste inte hur mycket jag gav och det var ca 150 kr var till alla jag mötte hahaha och till en kvinna gav vi 400 kr men det var för att hon stod där med sitt barn och vi kunde inte låta bli och  hon blev så tacksam så hon grät det kändes riktgt bra att vi gjorde en god gärning..

 Vi passade även på att äta mat i Riga  det blev kebab men den var inte så gott och  sen fick vi ris till som smakade gröt så det var ingen höjdare.. Vi bokade även spa på båten och badade bastu och bublade i bubbelpolen och det var riktigt skönt att skämma bort oss..Jag bjöd tjejerna för  att dom var guliga och fölljde med på resan.

Det var lungt för alla oss  tjejer för vi drack inte  eftrsom vi jobbade men alla andra på båten var sjukt fulla hihii.. 
Men vad är bättre en att berätta det med bilder här har ni en hel hög med bilder och lite beskrivning under varje  bild..

xoxo DAngelica och Ellinor fixar mina nagar inför resan och jag valde såklart nåt udda för att sticka ut på resan eftersom jag var där för att promota salongen.Alltså detta var inte oki , jag hade fler killar som fixade sina naglar i häftiga färger en tjejer hahahaha helllt crazy så  ser ni några  skumma killar gå omkringa med  gröna eller rosa naglar någonstans i sverige så är det  vi på kristallgrottan som gjort dom hahaha.

Hahaha ja jag vet inte vad man ska säga om denna bild hehe rosa och grönt blev kryssningens favoritfärger.sanna lackar för fullt hihihi.

Snacka om härlig usikt från vår svit , jag och bella fick vakna till detta   :)

Liten del från sviten , våran säng och ni ser att vi har det ganska stökigt omkring oss hehe.frn vardagsrummet på sviten hahah vi borde haft enn städerska där.

Bella var jättearg för jag väckte henne varje morgon  , hon var inte lika pigg som mig.Sanna, bella och jag i min rosa juicy dress

andra kvällen , jag målade bellas naglar men hon bara kladdade och kladdade hehe.Många trodde jag och bella var syskon hihi ...Här är vi piff och puff hehe samma frisyr och allt.Kommentarer
Postat av: Nadja

Ni ser ut att ha haft roligt =)

Postat av: Carro

Hoppas verkligen du hade en trevlig resa. :) Sköt om dig gumman.

2010-02-02 @ 15:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback