Sooo Nice
Igår var vi verkligen duktiga på jobbet ;) ...Föst hade jag en nagelkund ganska tidigt sen kom alla mina praktikanter :P och det är tur att vi alla är duktiga på olicka grejer:P..

Vi alla hjälptes åt att att fixa gardinerna(svarta )  som ska avskärma ett rum ,det är så högt i tak i salongen så vi  sydde egna eller rättare sagt min söta praktik elev Jessika sydde dom :P blev  sååå nice wiiii så nu har det blivit så fint ..

Efter det så kom en kund från Stockholm  modellen  Frida och då blev det en insatt hårförlängning, hon har gått hos mig länge ;) men hade en pause ett tag  och då hade hon testat att gå till nån annan i stockholm men tyckte det var värdelöst  hehe hon kunde bara   håret ca  1 månad men  mitt har hon nästan 5 månader så det är ju lite skillnad så hon sa att det var värt att åka till  Etuna för att få håret fixat så då blev jag såå glad..

Nu ska jag till Jobbet städa  och göra Louise fin på naglarna, sen  åker  jag till Stockholm och hälsar på Nati ska bli såååå mysigt wiii..

Stockholm here we come
Xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback