Nati åker hem

Åhhh denna måste jag bara ha , finns i min webbshop www.chrystaldogsstuff.n.nu
Det känns så tråkigt  för  Nati åker hem  i kväll till Usa ,  det kommer kännas så tomt utan henne:( ....

Det är så svårt att  förklara men hon är en så go och snäll tjej och  man blir lika glad varenda gång man umgås men det är alldeles för sällan vi hinner ses..
Men är man riktigt fina vänner så behöver man  ju inte alltid vara på samma ställe ..
Längtar tills jag har bokat min biljett så man vet att snart bär det av till Lalaland ;) det är ochså svårt att förklara men det är så härligt i Hollywood alla är glada , gulliga , trevliga , framåt .. sånt älskar jag..
Om jag inte hade alla mina fina vänner här och min familj i Sverige så skulle jag flytta dit direkt , öppna min lilla skönhetsalong där ..
I Hollywood älskar ju folk att vara fina , var och varanan person glider in på en nagelsalong.
Nä  nu  måste  jag rusa ,  jag ska till jobbat och ha mycket jobb och  sen blir det mys med familjen ,  jag ska försöka hinna träffa min bästis Bella  och mysa med henne och Alida en stund  och sen kanske jag och Henke  och Liam   träffar upp    Mia och Nina med familj och tittar på fyrverkirierna men det beror hellt på hur rädda hundarna blir...
För jag går inte ut om jag ser att dom skakar och ä jätte rädda  och dom som tar med sig sina hundar ut dit dom skjuter raketer , snälla stanna inne för det gör så ont i deras små öron ..
Ha ett underbart Nyår nu det förtjänar ni !
Xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback