ojjjjj inte nu igen!Jacka från bik bok 499 krMin nya fina skor skorett 799 kr


Ja då var man igång igen :S jag kan verkligen inte bara föllja med en vän och INTE handla det går bara inte. Igår så fölljde jag med Bella till  stan för hon skulle kolla lite kläder tilll sin födelsedag ;) allt satt fint på henne och det var svårt att vällja så hon köpte allt hehe.

Allt var ganska lugnt i början jag höll tillbaka mitt köp begär men sen såg jag den med stort D  en skin jacka på Bik bok och jag kunde ju inte bara gå därifrån och inte köpa den hehe jag slog till som aldrig förr trots att jag har typ tv¨å snygga skinjackor hemma hehe men man kan väll aldrig ha för många hihihhi.

Men sen vart det riktigt hett jag och Bella närmade oss skoaffären skorett och det fanns massor av fina skor , bella testade ett par supersnygga gråa  halv stövlar med en massa plåtå och dom satt som gjuten på hennes  fot så jag provade ett par svarta likadana haha så vi båda slog till och köpte dom ojjjj ojjj jag som skulle ligga lite lågt med  shoppingen efter LV väskan jag köpte men det går bara inte sitter redan och funderar på att åka och köpa en sån där  rolig rit bräda så jag kan göra roliga gubbar åt er hehe jaja hur ska detta sluta?????Hoppas ni får en underbar dag !

Xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback