Elaka barn


Jaaaa fy sjutton vad elaka barn kan vara ..... Min son är ju som sagt 9 år och är en glad unge , han är verkligen genom snäll för ett tag sen så skulle ha hem till  en kille som han brukar leka med som går i hans klass ... Men sen fick  jag veta efteråt att liam hade blivit tvungen att betala 5 kr för att få komma in och  leka som nån jäkla inträdeslapp till den här killen det är fasiken inte oki eller vad säger ni?

Han är en sån kille som mobbar ut andra barn och gör så att andra barn känner sig utanför blir så himla sne han har olicka klubbar som barnen måste göra olicka grejer att få vara med hellt jäkla stört, snacka om att han kommer hamna i trubbel när han blir stor..

Jag undrar varför föräldrana till detta barn inte mäker hur deras son beter sig, om jag märkte att L höll på så så skull han få utegångs förbud omedelbart.. Mobbning och utfrysning är verkligen INTE OKI...SE UPP FÖR JAG ÄR STÅLKVINNAN SOM FÖRSVARAR MIN SON.

Skärp er föräldrar!

xoxo D

Kommentarer
Postat av: araben

attans :(

2010-08-31 @ 17:05:31
Postat av: Lea

Prata med dennes föräldrar då. Då blir du en ännu bättre förälder.

2010-08-31 @ 17:57:14
Postat av: Anonym

Va alltså shit, det var bland det värsta jag hört. Vad hemskt! Jag förstår inte vad vissa föräldrar gör om dagarna, visst kan barn göra fel ändå trots bra föräldrar men när dom är så unga kan man ju tycka att dom iaf borde ha lite bättre koll än så här.

/Renas

2010-09-27 @ 21:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback