Böter
Snacka om irreterande , igår så åkte jag hem till Bella på kvällen för att vi skulle kolla en film, jag velande länge vart jag skulle ställa bilen men Bella har sagt att hon alltid ställer sig på innegården , man få inte göra det men jag tänkte att det är väll ingen som kollar där inne på gården..

Jag hann bara titta på filmen i ca 1 timme  när jag kom på att jag behövde tanka så jag frågade Bella om hon kunde föllja med för jag har aldrig tankat bilen förrrut, vi gick ut till bilen och såg då att det låg en lapp på huven och det var en parkeringsbot snacka om man blir sne den var på 600 kr åhhhh vad irreterande..

Men sen när vi kom tillbaka från tankningen så ställde jag mig korrekt och då kostade det bara 4 kr :S  och då fick jag stå tills imorse hehe jaja man lär sig av sina misstag.

Idag ska jag jobba hela dagen i salongen och sen åker jag till Natacha i Stockholm, ska bli kul för imorgon ska vi bo på hotell och gå  på värsta festen och blogg middagen på collage i stockholm det är  Natacha, Bobby och kenza som håller i festen...

vad ska ni hitta på i helgen ?

Xoxo D

Kommentarer
Postat av: J

Inne på den här gården kan man åka på bra med böter :(

2010-08-19 @ 09:47:13
Postat av: I

vart var det någonstans:o

2010-08-19 @ 18:48:25
Postat av: dompan

borta vid silvia

2010-08-19 @ 23:52:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback