Uppe med tuppen !En bild på mig och Natti i tidningen DriveNämen titta vem som gillade min och natachas omslag hehe :Pjag med vårt omslag :P fast i lite mörkare hårfärg


 Ojjj ojjj vaknade redan  kl 6.00 och tittade på klockan och tänkte inte nu igen  :S nu har jag vaknat kl 6.00 3 dagar i sträck det måste ha med min nervositet att göra inför flygresan ..

Jag kan inte slappna av hellt enkelt, snart åker jag till min vän  Natacha i LA och ska vara hos henne i hela 11 dagar och det ska bli så underbart.

Jag ska ta massor med bilder så ni får se vad vi hinner med hihihihhi sen ska jag försöka be henne lära mig  att klippa ihop video klipp så jag kan bjuda på lite mer video klipp , jag skulle egentligen vilja gå en liten kurs i det hehe.

Imorgon blir en härlig dag jag ska få både  manikyr och pedikyr av sandra på min salong
www.kristallgrottan.nu  inför min resa    men har inte valt vad  jag ska ha för manikyr en så  vad röstar ni på?  vit manikyr eller kanske rosa eller vad säger ni??

 Jag kommer sakna min man och son  så mycket , men ganska nyttigt att vara ifrån varann ;P vi har ju varit tillsammans i  10 år nu och jag är lika kär som i början så ni som säger att  det inte finns livslång kärlek släng er i vägen , visst bråkar vi men mest om den där tavlan som fortfarande inte kommit upp grrrrr..

Jag hoppas jag hinner träffa söta Mia idag så jag får se på hennes söta  mage hon är ju gravid och jag är så glad hon kommer bli en grym mamma för hon är så snäll... Varför tror ni arans jag hade henne som tärna på bröllopet för hon är underbar,hellt enkelt..

Jag tror jag har  packat allt klart nu  ,  jag hoppas bara jag inte glömmer några viktiga grejer .. saningen är att jag inte packat så mycket hehe .. Natti sa packa inte så mycket ... shooopa allt nytt så jag gör nog det ..

Det jag packat är  sjukt lite för att vara borta i usa i 12 dagar

*underkläder
* juicy dresss med bling bling jey jey rosa såklart
* mascara, rollon
*ett par tights
*2 mobiler
* lots of money
* 3 linnen
* ett par platå skor svarta med nitar
* kamera
* visa kort så klart shooooooopppping nästa.

xoxo DKommentarer
Postat av: Joanna

domppiiee glöm för guds skull inte passet :)

2010-04-27 @ 22:38:07
Postat av: Dompan

Till Joanna : ja fasiken det ska ju med ;) kramar

2010-04-28 @ 05:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback