Resfeber hell yeah

Hefs palats
Åhhhhhhh skit nervös  är jag nu ... Ni märker ju  själva att jag är vaken  kl 5 på morgonen och kan inte somna om wiiiiiiiii   hollywood here i come jag har knappt kunnat sova på hela natten men nu tyckte jag det var lika bra att jag gick  upp för jag har massor jag ska hinna göra idag  hihihhihh.

Idag ska jag till salongen och då är det min tur  att få fina naglar jag har velat fram och tillbaka vad det ska bli för naglar men jag har bestämt mig för att göra en fransk manikyr med lite bling  bling såklart ;) sen ska jag nog göra en pedikyr samtidigt jejejjejeje, och kankse en massage ojj vad det ska lyxas till idag.

Det är min duktiga elev sandra som ska göra mig fin  och hon är vekligen duktig woooooow säger jag bara. hon stylade mig till mitt bröllop  och hon ör grym, det  ska bli skönt att få skämma bort mig lite idag. Arnas är det ju alltid jag som måste fixa alla andra men idag är det min dag wiiiiii.

Sen åker jag till min bror i eftermiddag, jag  ska få se deras lägenhet sen ska jag beställa en taxi som tar mig till arlanda  typ mitt i natten.

 Jag ska försöka uppadatera bloggen så mycket jag kan såklart ..

 på söndag ska jag och Natti till playboymansion och äta middag med Hef hehe ska bli kul att se hans palats wiiiiii  vi står på listan så nu var det klart hehe så roligt ska det bli.

xoxo D

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vad roligt du kommer att ha!! :)

Postat av: dompan

Till Nadja : ja jag hoppas det wiiii

2010-04-28 @ 08:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback