wiiiii


Dagens outfit: christian audigier tröja, hm jeans , Dolce gabbana skor , Marc jacobs väska , Gucci glasögon, lika med märkestönt hahaha ;)

på stan och fikar.


wiiiii jag ringde på lägenheten som jag var och kollade på  i fredags och dom sa att jag kan komma in och skriva på kontraktet idag om jag vill. Det ska bli kul och flytta men samtidigt lite sorgligt , jag har bott här i  ca 6 år  och stortrivs med lägenheten och grannarna men det är bara en två och en halva och känns lite liten när vi är tre st plus två st hundar. Men jag är inte för glad en som sagt jag har inte skrivit på pappret en och allt kan hända haha :P. 
Men det är en etagelägenhet med två st plan , två st toaletter, balkong med  klädgarderob och kostar bara 1400 kr mer en den jag bor idag  så det kan det vara värt och man har bara 2 grannar så det är skönt. så håll tummarna vid tio då ska det skrivas kontrakt för fulla muggar. Skönt att ha allt sånt fixat innan vi åker till Spanien.

Jag vill tacka min  vän Linda som ska passa hundarna när vi är borta , jag är sååå tacksam..Jag  känner att jag kan koppla av när du har dom  :p.

Efter jag har varit på fastighetsmäklarna ska jag till salongen och ta hand om mina  nya praktikanter som ska vara hos mig till onsdag, klart man ställer upp och låter dom komma , jag kommer ihåg när jag gick i nian  och ville ha praktik :). Jag tänkte göra pedikyr på dom , dom är tre st . jag har nya geler som jag vill testa  och då får  dom välja vilka färger dom vill ha. har  Jag massa sköna glitter och enfärgade  färger finns.

Jag glömmde bort att berätta att jag såg på den nya wallander filmen celloisten och den var sådär inte den bästa direkt men duger att kolla på. Bella och Jasmine kom över, vi käkade taccos och bara tog det lugnt.

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback