Liten hällsning från Spanien

Wiiiiii jag är nu i spanien ,jag  kan tyvärr inte höra av mig så mycket , för vi har inget internet på hotellet och vi är ute hela tiden och hittar på grejer.solen skinner som aldrig förr. förra veckan ade dom 46 grader.

Igår när vi flög ner så var det en mysig resa , nästan inga luftgroppar och allt var lugnt. När vi kom fram så mötte min faster upp oss i Ale Cante sen hyrde vi en bil där och begav oss till  deras  lilla stad som ligger 4 mil utanför   Ale Cante. Vi åkte till vårt hotell sen åkte vi till en fin resturang och åt god mat sen åkte vi hem och bara tog det lugnt  för att orka med denna dagen.

Idag har vi vart på marknad och då såg vi en man som blivit mördad , jätteläskigt , han hade vitt lakan över sig och det var massor med blod och poliser överrallt, dom hade spärrat av området så vi skyndade därifrån, sen åkte vi och kollade på salt vattnet som var i färgen rosa  som färgar av sig av dom små räkorna som bor där.  NU har vi Haft en mysig dag hemma hos min faster Ammi i deras lyx hus, med pool , jakutzi, palmer allt man kan önska sig, sen hade hon gjort i orning  lite godsaker till oss alla ,så söt. Nu ska vi snart ut på en coolt ställe och bowla sen ska vi äta allihopa, imorn blir det att åka till spanska playan..

Har massor mer att berätta, men måste vara lite social här med alla , men ska försöka blogga imorn med , jag har tagit massor med bilder men det får ni se  när jag kommer hem.

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback