Migrän och tatuerare!
spiken

HejSvejs!

Var ju hos min vän Mia igår och dom bodde verkligen så mysigt  , allt var helt perfekt :) så glad för  deras skull.. Vad tror ni att jag gjorde , jo då jag hade med mig kameran för att visa er lite roliga  klipp från festen , men jag mitt smarto hade inget minneskort i kameran för det satt kvar i datan och min kamera sladd är borta så det vart inga bilder :(  skäms på mig jag vet. Jag  blev jättearg på mig själv. Var kvar på festen till ca 23.15 sen vart jag tvungen att åka hem fick migrän som alltid. Jag måste verkligen träffa en läkare , inte kul att alltid få ont i huvet.. Jag försöker att ta det lugnt men det går inte , jag stressar i 180 iallafall , jag kanske borde testa yoga eller nåt för att lära mig att  varva ner. är det nån där ute som går på yoga eller kan ge tips om man behöver varva ner ??

 Nu tll nåt helt annat -    Vi söker till salongen en grym  tatuerare eller piercare och en frisör som klipper permanentar , färgar hår osv  om ni känner nån så tipsa gärna om att det finns platser hos oss :)  det är ingen dyr hyra .. bra pris till rätt person   maila för intresse 
kristallgrottan@live.se    så kan jag berätta mera.

Nu ska jag ut med mina galna hundar sen ner på stan och fixa lite ärenden sen blir det nog hem och fortsätta tvätta och packa..

 Ha det bäst nu

xoxo D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback